FOTO Defuncta RADET își vinde baza de peste 1 hectar din Ilioara

FOTO Defuncta RADET își vinde baza de peste 1 hectar din Ilioara
Adi Mosoianu
Adi Mosoianu
scris 7 nov 2022

Defuncta RADET, fostul operator al sistemului centralizat de încălzire al Capitalei, intrat în faliment în 2019 și ″moștenit″ de Termoenergetica, își scoate la vânzare prin licitație o bază compusă din sediu administrativ, atelier și terenuri în suprafață de peste 1 hectar, amplasată pe strada Ilioara din sectorul 3 al Bucureștiului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Activele scoase la vânzare sunt ″sediu administrativ D+P+3E, în suprafață construită de 1.471,15 mp + Atelier Sp+P, în suprafață construită de 1.606,34 mp, împreuna cu terenul aferent de 8,774 mp, situate în București, str. Str. Ilioara, nr. 16, Sector 3″, precum și ″Teren liber în suprafață de totală de 4.000 mp, situat în București, Str. Ilioara, nr. 16C, Sector 3″.

Bloomberg: Twitter a limitat accesul unor angajați la instrumentele de moderare a conținutului, înainte de alegerile intermediare din SUA CITEȘTE ȘI Bloomberg: Twitter a limitat accesul unor angajați la instrumentele de moderare a conținutului, înainte de alegerile intermediare din SUA

Prețul de pornire este de 3,85 milioane euro plus TVA.

Potrivit informațiilor publice ale Termoenergetica, în strada Ilioara nr. 16, în incinta fostei școli auto omonime, se află și stația de service auto și ITP a secției de întreținere și reparații transport din cadrul Direcției mecano-energetice a companiei. 

Acțiunile Nokian Tyres cad, investitorii nu sunt convinși de investiția masivă anunțată în România. \ CITEȘTE ȘI Acțiunile Nokian Tyres cad, investitorii nu sunt convinși de investiția masivă anunțată în România. "Greu de prezis cum se va descurca fără Rusia."

RADET mai vinde un teren de 233 mp din strada Dr. Dimitrie Sergiu nr. 7 Sector 1, cu preț de pornire de 155.000 euro plus TVA.

Organizarea licitațiilor a fost aprobată de creditorii RADET.

FOTO Defuncta RADET își vinde baza de peste 1 hectar din Ilioara

viewscnt
Afla mai multe despre
faliment radet
active radet licitatie
baza radet ilioara
terenuri radet licitatie