Schimbare în echipa managerială a Globalworth

Schimbare în echipa managerială a Globalworth

Stamatis Sapkas

Profit.ro
Profit.ro
scris 11 apr 2022

Globalworth, cel mai mare investitor pe piața de birouri din Europa Centrală și de Est (CEE), anunță numirea lui Stamatis Sapkas în funcția de CFO al Grupului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Stamatis îi succedă lui Andreas Papadopoulos, care demisionează din funcția de CFO după 8 ani.

România, printre țările UE în care au crescut prețurile la locuințe CITEȘTE ȘI România, printre țările UE în care au crescut prețurile la locuințe

Stamatis Sapkas are 20 de ani de experiență în consultanță și investiții imobiliare. S-a alăturat echipei Globalworth în 2013, iar înainte de aceasta, Stamatis a fost membru al echipei de investiții Real Estate și Lodging din cadrul Citigroup cu sediul Londra, anterior făcând parte din cadrul echipei EFG Eurobank Ergasias și începându-și cariera la Eurobank Properties, Atena, Grecia. Experiența sa include tranzacții în domeniul M&A, oferte privind instrumentele de capital, finanțări obligații financiare și credite neperformante în sectorul Real Estate și Lodging, lucrând în mai multe jurisdicții din Europa, Orientul Mijlociu și Africa. 

Globalworth este o companie imobiliară activă în Europa Centrală și de Est, listată la Bursa de Valori de la Londra, în segmentul AIM, care activează în România și Polonia, în ambele țări devenind principalul investitor pe piața imobiliară de birouri. Globalworth investește, dezvoltă și gestionează direct clădiri de birouri și parcuri industriale și de logistică, în locații premium, care generează venituri din închirierea de spații către companii de top din întreaga lume. Portofoliul companiei are o valoare totală de aproximativ 3.2 miliarde de euro, la 31 decembrie 2021. Aproximativ 95,9% din acesta este reprezentat de active producătoare de venit, închiriate către aproximativ 660 de companii naționale și multinaționale.

În România, Globalworth este prezentă în București, Timișoara, Arad, Oradea, Constanța și Pitești, în timp ce în Polonia proprietățile se regăsesc în Varșovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk și Katowice.

viewscnt
Afla mai multe despre
globalworth
stamatis sapkas