Târgul imobiliar tIMOn, programat să aibă loc în perioada 19-22 aprilie în București, va fi anulat

Târgul imobiliar tIMOn, programat să aibă loc în perioada 19-22 aprilie în București, va fi anulat
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 apr 2018

Târgul imobiliar tIMOn, programat să aibă loc în perioada 19-22 aprilie în București, va fi anulat din cauza neprimirii în timp util a protocolului între Primăria Municipiului București (PMB) și organizatori, au anunțat marți organizatorii evenimentului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

”Programat a se desfășura între 19-22 aprilie în Piața George Enescu, evenimentul tIMOn - anunțat și promovat încă din februarie nu se mai poate desfășura din lipsa timpului de organizare necesar amplorii unui astfel de eveniment, aspect determinat de neprimirea într-un termen rezonabil a protocolului necesar organizării evenimentului din partea Primăriei Capitalei”, se arată în comunicat.

Organizatorii consideră că, începând din septembrie 2016, PMB a dus o campanie sistematică de decredibilizare a mărcii tIMOn. Aceștia susțin că au fost obligați să aștepte până în ultima zi, 16 aprilie, emiterea de către PMP a ”Protocolului privind organizarea și desfășurarea adunării publice”, protocol absolut necesar în vederea organizării evenimentului, scrie News.ro.

Conducere nouă la Gealan România, producător de profiluri PVC pentru uși și ferestre CITEȘTE ȘI Conducere nouă la Gealan România, producător de profiluri PVC pentru uși și ferestre

”Am fost puși, astfel, în fața imposibilității de a putea începe amenajarea expoziției (delimitarea prin gard a zonei de expoziție, amplasarea și montajul pavilionului expozițional), dar mai ales am fost puși în imposibilitatea de a asigura siguranța și ordinea publică a evenimentului, în condițiile în care lipsa Protocolului respectiv conduce la imposibilitatea contractării unei companii specializate de pază (aceasta având nevoie de un plan de pază avizat de către Jandarmerie și Poliție, în baza acestui protocol dintre PMB și organizator)”, se arată în comunicat.

Organizatorii susțin că sunt puși în imposibilitatea contractării unor servicii adiacente, precum furnizare energie electrică prin branșament provizoriu, salubrizare sau ocupare a domeniului public, în lipsa protocolului, deși avizarea evenimentului a avut loc în cadrul unei ședințe a Comisiei de Avizare încă din februarie 2018, în baza unei cereri depuse de către organizator încă de la începutul lunii ianuarie 2018.

Până în prezent, au avut loc 33 de ediții ale târgului imobiliar tIMOn.

viewscnt
Afla mai multe despre
timon
targ imobiliar