Carrefour va deschide la sfârșitul anului un hipermarket de 10.000 metri pătrați la Piatra Neamț

Carrefour va deschide la sfârșitul anului un hipermarket de 10.000 metri pătrați la Piatra Neamț
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 15 feb 2016

Carrefour România a închiriat 10.000 de metri pătrați pentru un hipermarket în Piatra Neamț, situat în mallul dezvoltat fondul sud african NEPI și care urmează să fie deschis în ultimul trimestru al acestui an, se arată într-un raport al fondului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Printre chiriașii centrului comercial, care are o suprafață totală de 27.900 metri pătrați, se numără și C&A, CCC, Orsay, Pepco, Benvenuti, Zoo Center și  Cinema City.

Carrefour mai are în plan deschiderea a încă două hipermarketuri în acest an, în centrul comercial ParkLake și în Veranda, ambele în București.

De asemenea, retailerul așteaptă avizul Consiliului Concurenței pentru preluarea celor 89 de supermarketuri Billa, iar după integrarea acestora rețeaua Market a Carrefour aproape se va dubla.

Carrefour România preia rețeaua de supermarketuri Billa CITEȘTE ȘI Carrefour România preia rețeaua de supermarketuri Billa

Carrefour este al doilea cel mai mare retailer din România, după Kaufland.

Anul trecut, Carrefour a deschis două hipermarketuri în Timișoara și București, 10 supermarketuri Market, un magazin de proximitate Express și trei Contact.

Rețeaua Carrefour România numără în prezent 189 de magazine, 29 dintre acestea fiind hypermarketuri Carrefour, 106 supermarketuri Market, 43 magazine de proximitate Express, 10 magazine de proximitate Contact și un magazin online. De asemenea, retailerul mai deține și 4 magazine Supeco.

Carrefour are peste 9.000 de angajați în România.

Carrefour a majorat cu până la 21% salariile pentru 95% dintre angajații de bază din magazine CITEȘTE ȘI Carrefour a majorat cu până la 21% salariile pentru 95% dintre angajații de bază din magazine

NEPI are în dezvoltare mai  multe proiecte imobiliare. Anul trecut, a finalizat extinderea Shopping City Deva cu 10.100 metri pătrați și a Severin Shopping Center - 4.400 metri pătrați, dar și prima fază a Shopping City Timișoara. Totodată, fondul a cumpărat parcul comercial Auchan Titan și a deschis Mega Mall, ambele în București.

Printre cele mai importante proiecte deținute de NEPI în România se numără Mega Mall, Promenada, Vulcan Value Center sau City Park Constanța – retail, Floreasca Business Park, The LakeView din București, City Business Centre din Timișoara și The Office din Cluj – birouri.

viewscnt
Afla mai multe despre
nepi
carrefour
investiție
hipermarket