dm drogerie markt crește în pandemie

dm drogerie markt crește în pandemie
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 nov 2021

dm drogerie markt a înregistrat în România o creștere semnificativă a cifrei de afaceri, de 19.50%, de la  525 de milioane lei anul trecut la 628 milioane lei, fiind deschise și 5 noi magazine, la Timișoara, Sibiu, Sfântu Gheorghe, Iași, Florești (Cluj).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
Securizarea muncii de la distanță CITEȘTE ȘI Securizarea muncii de la distanță

Un alt obiectiv a fost extinderea depozitului central cu 5 300 de metri pătrați, ajungând la o suprafață totală de 12 800 de metri pătrați. 

Compania dm drogerie markt a fost înființată în 1973, iar de atunci s-a extins în 14 țări: Austria, România, Bosnia, Bulgaria, Croația, Cehia, Germania, Italia, Macedonia, Polonia, Serbia, Slovacia, Slovenia și Ungaria, cu aproximativ 3800 de magazine și 66.000 de angajați în Europa. În România, lanțul de magazine este prezent de mai mult de 14 ani, timp în care a evoluat constant, fiind în continuă expansiune, cu aproape de 1 000 de angajați și mai mult de 110 de magazine active. 

viewscnt
Afla mai multe despre
dm drogerie markt