Noi magazine în AFI Cotroceni

Noi magazine în AFI Cotroceni
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 sep 2021

Portofoliul de magazine al AFI Cotroceni s-a mărit în ultimile două luni cu noi branduri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Obsentum, Nespresso Boutique, New Balance, GRID, UFIT, Siebel Jewlery, Devodep, Strigo, Mi Piace,  Avocadoo, Emre Baklava și La Romana (a doua locație) sunt numele care completează mixul de chiriași.

Planurile din e-commerce-ul românesc, noile reguli pregătite de autorități în domeniu și cum pot fi atrași mai mulți clienți sunt doar o parte dintre temele care vor fi prezentate la Videoconferința Profit E-commerce, organizată cu sprijinul Philip Morris România, Altex, ING și Telekom România și programată pentru 30 septembrie.

Videoconferința va fi transmisă în direct și la PROFIT NEWS TV, detalii fiind disponibile AICI

Harta s-a mărit și cu un spațiu destinat pasionaților de produse personalizate, magazinul găzduind în prezent  colecția „Hatz” semnată de vloggerul și cântărețul Dorian Popa.

Un nou studiu IRES identifică factorii-cheie pentru trecerea consumatorilor români de la fumat la produse cu risc redus CITEȘTE ȘI Un nou studiu IRES identifică factorii-cheie pentru trecerea consumatorilor români de la fumat la produse cu risc redus

Inaugurat în 2009, AFI Cotroceni este cel mai mare mall din România, cu o suprafață comercială închiriabilă de peste 90.000 mp.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
afi cotroceni
magazine