Vinul zilei: un roșu obținut din struguri Garnacha, un vin cu un caracter complex, expresiv, care dezvăluie arome din zona floral condimentată. Cotat cu 96 puncte Robert Parker

Vinul zilei: un roșu obținut din struguri Garnacha, un vin cu un caracter complex, expresiv, care dezvăluie arome din zona floral condimentată. Cotat cu 96 puncte Robert Parker
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 24 mar 2024

Telmo Rodriguez Pegaso Pizarra 2020 este un vin roșu obținut din struguri Garnacha, care a primit 96 de puncte din partea criticului de vin Robert Parker.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cu o lungă istorie viticolă, Telmo Rodriguez reprezintă astăzi 80 de hectare de viță-de-vie și peste 40 de varietăți de struguri originari din Spania. Telmo Rodriguez și Pablo Eguzkiza lucrează împreună de la începutul anilor '90, cei doi aducând schimbări semnificative în domeniul vinului spaniol.

Telmo Rodriguez Pegaso Pizarra 2020 este un roșu obținut din struguri Garnacha, un vin cu un caracter complex, expresiv, cu arome din zona floral condimentată. Taninurile fine, luxuriante sunt completate de finalul cu note minerale. Se recomandă degustarea acestui vin la 16-18 grade Celsius, în diverse combinații culinare, cum ar fi brânzeturi maturate, preparate din carne roșie sau mezeluri.

Robert Parker: “E multă finețe în Pegaso Pizarra 2020, un vin cu o textură fină și taninuri elegante care transmit o senzație de armonie. Este parfumat, floral și dezvăluie mai multe arome de fructe roșii decât de fructe negre. Un vin mediu spre plin, precis, curat și delicios.”

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Unvinpezi.ro este un magazin online de vinuri care oferă peste 500 de etichete la cele mai bune prețuri. Pe Unvinpezi.ro veți găsi în fiecare zi, la ofertă, un vin excepțional, evaluat de experți. El va avea cel mai mic preț din online-ul românesc. Alături de el, sute de alte sticle alese pe sprânceană și o selecție de spirtoase. În plus, ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin