Sarom Packaging pregătește investiții de 3,2 milioane euro pentru extinderea business-ului

Sarom Packaging pregătește investiții de 3,2 milioane euro pentru extinderea business-ului

Jacques-Edouard Săvoiu, Managing Director Sarom Packaging

Profit.ro
Profit.ro
scris 10 aug 2022

Sarom Packaging, jucător pe piața ambalajelor din sticlă și consultanță de profil, pregătește, pentru următorii patru ani, investiții de 3,2 milioane euro în capacitatea de stocare și deschiderea de noi sucursale.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Momentan, compania, cu afaceri de 4,8 milioane euro în 2021, operează preponderent pe piețele din România, Republica Moldova, Bulgaria și Ungaria.

ROMAERO se restructurează, dar are nevoie de investiții de peste 57 milioane euro, inclusiv pentru a-și dubla personalul. Societatea caută parteneri cu capital. PLANUL de restructurare CITEȘTE ȘI ROMAERO se restructurează, dar are nevoie de investiții de peste 57 milioane euro, inclusiv pentru a-și dubla personalul. Societatea caută parteneri cu capital. PLANUL de restructurare

Din 2012, piața producției de ambalaje din sticlă a crescut cu 18,6%, inregistrand o creștere medie de 1,7% pe an. În ciuda întârzierilor din lanțul de aprovizionare, cererea pentru sticlă la nivel global a crescut, putând fi acoperită doar prin creșterile de capacități de producție și depozitare.

Sarom Packaging a fost fondată în România, în 1992, ca o afacere de familie de antreprenori francezi, cu cetățenie română și experiență anterioară la Saint Gobain, Jaques Săvoiu și Paul-Eugene Săvoiu.

Anul trecut, compania a avut afaceri de 23,8 milioane lei și un profit de 2,1 milioane lei, cu 6 angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
sarom packaging
sticla
investitii