Corina Martin: Sperăm să atragem peste 80.000 de turiști de 1 Mai la mare, dar și de Paște

Corina Martin: Sperăm să atragem peste 80.000 de turiști de 1 Mai la mare, dar și de Paște
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 apr 2024

Mai mult de jumătate dintre locațiile hoteliere din cele aproape 500 de pe litoral vor fi deschise de 1 Mai, la acestea adăugându-se mii de apartamente de vacanță pentru cei care vor să aleagă litoralul românesc în minivacanța ce va fi prelungită cu Sărbătorile Pascale, susține secretarul general al Federației Patronatelor din Industria Ospitalității din România (FPIOR), Corina Martin.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

"Peste 250 de locații hoteliere din cele aproape 500 de pe litoral vor fi deschise de 1 Mai și se adaugă multe mii de apartamente de vacanță disponibile pentru cei care vor să aleagă litoralul romanesc în minivacanța ce va fi prelungită cu Sărbătorile Pascale (...). Deschidem în forță cu SUNWAVES, Festivalul de muzică electronică ce atrage în fiecare an câteva mii de turiști, dintre care 80% sunt turiști străini! Derulăm o nouă ediție de 'Festival du Bonheur' - sărbătoarea gastronomică binecunoscută, deja, la Mamaia și continuăm cu zeci de evenimente și concerte în cluburi, restaurante, Piațeta Casino Mamaia și Piața Ovidiu Constanța, dar și la Vama Veche - stațiunea care are 90% grad de ocupare la acest moment", a spus Corina Martin, într-o declarație transmisă duminică Agerpres.

Potrivit acesteia, rezervările continuă și vor plasa Mamaia, Vama Veche și Eforie în top 3 stațiuni.

viewscnt
Afla mai multe despre
turisti
1 mai
paste