„Experiență unică în viață”: Un operator maritim de lux vinde un apartament pe un vas de croazieră cu 1,7 milioane de dolari, într-un traseu de 140 de zile în jurul lumii

„Experiență unică în viață”: Un operator maritim de lux vinde un apartament pe un vas de croazieră cu 1,7 milioane de dolari, într-un traseu de 140 de zile în jurul lumii
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 apr 2024

Vacanțele de croazieră acoperă o gamă largă de bugete, unele excursii costând câteva sute de dolari, în timp ce călătoriile mai luxoase și mai lungi oferă mai multe avantaje pentru a justifica cheltuielile mari.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității - Ediția a IV-a; parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Însă o nouă ofertă a operatorului de lux Regent Seven Seas Cruises ridică prețul la niveluri amețitoare, un apartament dintr-o viitoare croazieră pe tot globul de 140 de zile costând 1,7 milioane de dolari, transmite CNN.

Linia de croazieră prezintă această călătorie din 2027 ca pe o „experiență unică în viață” la bordul pachebotului său Seven Seas Splendor. Pe parcursul a 20 de săptămâni, acest vas de croazieră va vizita 71 de porturi, inclusiv escale în Bali, Sydney și Mumbai, scrie G4Media.ro

Cele mai periculoase 66 de țări pentru turism. Ce state au fost adăugate pe lista neagră CITEȘTE ȘI Cele mai periculoase 66 de țări pentru turism. Ce state au fost adăugate pe lista neagră

Andrea DeMarco, președintele Regent Seven Seas Cruises, a declarat pentru CNN Travel că linia de croazieră a înregistrat un „răspuns fantastic” de când a anunțat călătoria, la începutul acestei săptămâni, și că a existat un „interes puternic” în rândul potențialilor pasageri pentru apartamentul Regent Suite, în valoare de 1,7 milioane de dolari.

Indiferent de camera pentru care optează oaspeții, există costuri abrupte implicate, cea mai accesibilă cameră de la bord începând de la 91.499 de dolari pentru fiecare oaspete. Între timp, apartamentul Regent Suite de 412.77 de metri pătrați este conceput pentru două persoane, astfel că prețul ridicat se ridică la 839.999 de dolari pentru fiecare oaspete.

Pasagerii potențiali dispuși să cheltuiască o asemenea sumă de bani primesc ceea ce DeMarco numește un apartament „palat” în care să-și petreacă croaziera în jurul lumii – gândiți-vă la arta originală Picasso pe perete, vedere la ocean de pe puntea 14 și un pian.

Prețul amețitor include, de asemenea, bilete de avion la clasa întâi pentru zborurile interne din SUA asociate croazierei și bilete la clasa business pentru toate zborurile internaționale. În plus, oaspeții Regent Suite au acces la o varietate de avantaje, inclusiv un ghid turistic personal la fiecare destinație, servicii de spa în cameră, un majordom de gardă și papetărie personalizată pentru a trimite scrisori acasă.

Apartamentul cu două dormitoare este, de asemenea, dotat cu un living vast, trei dulapuri și un spa în cameră cu saună, baie de aburi și cadă cu jet.

Croaziera mondială Regent Seven Seas 2027 se deschide oficial pentru rezervări pe 10 aprilie 2024.

China redeschide accesul străinilor pe Muntele Everest CITEȘTE ȘI China redeschide accesul străinilor pe Muntele Everest

Decadență la bord

Indiferent dacă oaspeții optează sau nu pentru apartamentul Regent, viitorii călători Regent Seven Seas Cruises trebuie să se aștepte la decadență la bord.

Nava Seven Seas Splendor găzduiește o colecție de artă în valoare de 5 milioane de dolari, inclusiv două lucrări de Joan Miró, Picasso-ul menționat mai sus atârnând în apartamentul Regent Suite și un alt Picasso care împodobește pereții unui restaurant de la bord.

Apropo de mâncare, linia de croazieră s-a angajat să transporte 13.000 de kilograme de homar, 14.000 de kilograme de filet mignon, 3.600 de kilograme de somon afumat, 150 de kilograme de caviar și 14.000 de sticle de șampanie pentru croaziera sa din 2027.

Zborurile, excursiile și alcoolul sunt incluse în prețul tuturor biletelor. Iar fiecare apartament are un balcon privat de care călătorii se pot bucura.

Popularitatea croazierelor în jurul lumii

Regent Seven Seas Cruises, o filială a Norwegian Cruise Line Holdings, este unul dintre câțiva operatori de croaziere care operează anual croaziere în jurul lumii. Fiecare croazieră vine cu un preț destul de piperat, iar ofertele Regent Seven Seas se află la capătul cel mai scump al spectrului.

Președintele operatorului de croaziere, DeMarco, a declarat pentru CNN Travel că faptul că croaziera în jurul lumii al Regent Seven Seas este „cu adevărat all-inclusive” înseamnă că există o „valoare” asociată cu aceste costuri ridicate.

Operatorul acționează în prezent o croazieră mondială din 2024, sold-out, la bordul vasului său de croazieră Seven Seas Mariner, în timp ce croaziera în jurul lumii din 2025 s-a vândut, de asemenea, în ceea ce Regent Seven Seas’ a susținut că a fost „un timp record”.

Anunțul Regent Seven Seas vine într-un moment de mare interes pentru croazierele în jurul lumii. Croaziera Ultimate World Cruise a Royal Caribbean, care în prezent face înconjurul oceanelor lumii, a captat în mod neașteptat imaginația internetului la începutul acestui an, pasagerii de la bord documentându-și experiența prin intermediul unor videoclipuri virale TikTok.

viewscnt
Afla mai multe despre
croazieră
seven seas splendor