Grecia cere un certificat de vaccinare sau un test negativ Covid-19 în interiorul restaurantelor și barurilor

Grecia cere un certificat de vaccinare sau un test negativ Covid-19 în interiorul restaurantelor și barurilor
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 iul 2021

Clienții care vor să intre în interiorul restaurantelor și barurilor, în Grecia, trebuie să prezinte un certificat de vaccinare împotriva covid-19 sau un test negativ covid-19 efectuat cu cel puțin 72 de ore mai înainte, anunță Guvernul, care vrea să oprească astfel o intensificare a epidemiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Însă, afară nu este obligatoriu niciun ceritifcat de vaccinare sau test, scrie News.ro.

Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial CITEȘTE ȘI Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial

În baza acesteii noi reglementări - care urmează să rămânăîn vigoare până la sfârșitul lui august -, clienții care se află în interiorul localurilor este necesar să rămână așezați.

”Este crucial să nu lăsăm impresia că pierdem controlul asupra acestei pandemii, pentru ca industria noastră a turismului să poată fncționa în mod normal”, a declarat într-o conferință de presă ministrul grec al Dezvoltării Adonis Georgiadis.

O aplicație lansată de către Guvernul grec - COVID FREE GR -, care este în măsură să scaneze pașaportul vaccinal european sau rezultate ale unor teste PCR rapide, le va permite localurilor vizate să se asigure de respectarea acestei reglementări.

2021, anul prevenției în business. Ce soluții au companiile în dificultate pentru redresare? CITEȘTE ȘI 2021, anul prevenției în business. Ce soluții au companiile în dificultate pentru redresare?

Întreprinderile publice sau private primesc totodată autorizația să-și întrebe salariații dacă au fost vaccinați.

Grecia a înregistrat luni 2.065 de cazuri noi de covid-19 și zece morți din cauza covid-19.

viewscnt
Afla mai multe despre
grecia
baruri
certificat covid