Orbis deschide un hotel ibis Styles în centrul Bucureștiului, cu o familie de medici stomatologi

Orbis deschide un hotel ibis Styles în centrul Bucureștiului, cu o familie de medici stomatologi
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 oct 2018

Grupul Orbis, partener al AccorHotels, cel mai mare lanț de hoteluri din Europa Centrală, își extinde rețeaua cu o unitate în București prin  semnarea unui contract de management cu Dentotal  Hospitality, companie deținută de Anghel și Bogdan Dogariu, proprietarii firmei de import și distribuție de materiale dentare Dentotal Protect, pentru un hotel ibis Styles în centrul orașului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Familia de medici stomatologi Dogariu are investiții în turism, controlând și hotelul de patru stele Mercure Bucharest City Center, construit pe strada George Enescu din București, tot în parteneriat cu Orbis.

În firma Denotal Hospitality, cu afaceri în turism, este acționar și Daniela Giroveanu, sora acestora, cu 35%.

ibis Styles Bucharest City Center va fi ridicat pe strada Știrbei Vodă 146. Hotelul nou-construit, ce va fi inaugurat în anul 2020, va avea 152 de camere.

Un alt hotel ibis Styles va fi deschis în București împreună cu firma Construcții Erbașu S.A. în cadrul unui acord de management.

Legendarul player muzical Winamp revine în 2019 CITEȘTE ȘI Legendarul player muzical Winamp revine în 2019

Recent, frații Marius și Emil Cristescu, printre cei mai puternici oameni de afaceri români, proprietari ai uzinei și ai parcului industrial Faur București, au semnat cu rețeaua Ibis, parte din grupul Orbis, cel mai mare lanț de hoteluri din Europa Centrală, pentru afilierea unui hotel în construcția căruia vor investi peste 10 milioane de euro.

La sfârșitul lunii decembrie 2017, rețeaua Orbis cuprindea peste 420 de hoteluri Ibis Styles și 43.000 de camere în 45 de țări.

Grupul hotelier Orbis este cel mai mare lanț de hoteluri din Polonia și Europa Centrală și de Est. Orbis deține 129 de hoteluri și este singurul licentiator pentru  toate brandurile AccorHotels în 16 țări: Bosnia și Herzegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Muntenegru,  Polonia, România, Serbia, Slovacia și Slovenia. Grupul are în total 21.000 camere.

Hotelurile operează sub brandurile Sofitel, Pullman, M Gallery, Novotel,  Mercure, ibis, ibis Styles și ibis budget.

Din 1997, Orbis SA este cotată la Bursa din Varșovia.

viewscnt
Afla mai multe despre
hotel
ibis styles
orbis