Orbis deschide în București un hotel prin asociere cu Construcții Erbașu

Orbis deschide în București un hotel prin asociere cu Construcții Erbașu
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 aug 2018

Orbis Hotel Group, partener în Europa de Est al AccorHotels – lider mondial în domeniul turismului și al stilului de viață – își extinde rețeaua de hoteluri cu o nouă unitate în București, operațiune anunțată în urmă cu un an ca fiind pregătită.

Ibis Styles Bucharest Erbas este operat de Orbis Hotel Group împreună cu firma Construcții Erbașu S.A. în cadrul unui acord de management.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Evergent Investments, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

Hotelul are 80 de camere.

EXCLUSIV Terra Park va fi scos din nou la licitație. Prețul de pornire este cel oferit de Primăria lui Robert Negoiță CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Terra Park va fi scos din nou la licitație. Prețul de pornire este cel oferit de Primăria lui Robert Negoiță

Recent, frații Marius și Emil Cristescu, printre cei mai puternici oameni de afaceri români, proprietari ai uzinei și ai parcului industrial Faur București, au semnat cu rețeaua Ibis, parte din grupul Orbis, cel mai mare lanț de hoteluri din Europa Centrală, pentru afilierea unui hotel în construcția căruia vor investi peste 10 milioane de euro.

La sfârșitul lunii decembrie 2017, rețeaua Orbis cuprindea mai mult de 420 de hoteluri Ibis Styles și 43.000 de camere în 45 de țări.

Grupul hotelier Orbis este cel mai mare lanț de hoteluri din Polonia și Europa Centrală și de Est. Orbis deține 127 de hoteluri și este singurul licentiator pentru  toate brandurile AccorHotels în 16 țări: Bosnia și Herzegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Muntenegru,  Polonia, România, Serbia, Slovacia și Slovenia. Grupul are în total 20.500 camere. Hotelurile operează sub brandurile Sofitel, Pullman, M Gallery, Novotel,  Mercure, ibis, ibis Styles și ibis budget.

Din 1997, Orbis SA este cotată la Bursa din Varșovia.

viewscnt
Afla mai multe despre
orbis hotel group
ibis styles bucharest erbas