Wizz Air anunță zboruri București-Cluj-Napoca și București-Budapesta

Wizz Air anunță zboruri București-Cluj-Napoca și București-Budapesta
Liviu Iancu
Liviu Iancu
scris 19 ian 2016

Operatorul aerian low-cost Wizz Air a anunțat marți că va lansa din 22 iulie zboruri zilnice, cu excepția sâmbetelor, din București către Cluj-Napoca, iar din 19 septembrie va opera patru curse pe săptămână pe ruta București-Budapesta. Biletele dus către Cluj-Napoca vor costa de la 39 de lei, iar cele spre Budapesta 99 de lei de persoană.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Cursa către Cluj-Napoca va fi operată din 22 iulie, cu 6 zboruri săptămânale, în fiecare zi din săptămână, mai puțin sâmbăta. Zborurile pe ruta București - Budapesta vor fi lansate pe 19 septembrie, cu 4 zboruri pe săptămână, în zilele de luni, miercuri, vineri și duminică.

În octombrie, Wizz Air a anunțat patru noi zboruri de la Cluj-Napoca spre Alicante, Berlin Schoenefeld, Billund și Doncaster Sheffield. Compania oferă acum 108 rute către 17 țări de la cele opt aeroporturi de pe care operează.

Compania maghiară Wizz Air a transportat mai mult de 4,5 milioane de persoane în 2015 de pe aeroporturile din România, comparativ cu 3,9 milioane în 2014. Din luna iulie, va deveni operațională la Iași a 23-a bază operațională Wizz Air și cea de-a 6-a bază din România. Totodată, Wizz Air a anunțat în octombrie că va adăuga a 5-a aeronavă la baza din Cluj-Napoca, începând cu luna iulie 2016.

Wizz Air este cea mai mare companie low-cost din Europa Centrală și de Est, care operează o flotă de 65 de aeronave Airbus A320 și A321 și oferă mai mult de 400 de rute de la 23 de baze, ce asigură conexiunea între 118 destinații din 38 de țări. Cu peste 2.600 de angajați, compania a transportat 19,2 milioane de pasageri în 2015.

viewscnt
Afla mai multe despre
wizz air
zboruri
bucuresti
cluj
budapesta