FOTO Vladimir Putin, vacanță în Siberia

Profit.ro
Profit.ro
scris 27 sep 2021

Administrația Prezidențială a Rusiei a publicat mai multe imagini cu președintele Vladimir Putin de la o scurtă vacanță la pescuit, de la începutul lunii septembrie, informează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Imaginile cu președintele rus sunt însă publicate la două săptămâni după ce acesta a intrat în izolare, scrie Libertatea.

Un nou studiu IRES identifică factorii-cheie pentru trecerea consumatorilor români de la fumat la produse cu risc redus CITEȘTE ȘI Un nou studiu IRES identifică factorii-cheie pentru trecerea consumatorilor români de la fumat la produse cu risc redus

Vladimir Putin s-a oprit câteva zile în Siberia, după o călătorie de lucru în Extremul Orient rus, la începutul lunii septembrie, potrivit descrierii uneia din cele 20 de imagini publicate de Kremlin.

MAI MULTE IMAGINI, ÎN GALERIA FOTO

FOTO Vladimir Putin, vacanță în Siberia

Imaginile publicate de Administrația Prezidențială a Rusiei îl arată pe Putin cum pescuiește într-un râu, cum se plimbă pe o pajiște și stând de vorbă cu ministrul apărării, Serghei Șoigu, partenerul său obișnuit de excursii.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
vladimir putin
siberia