Moscova a anunțat o “săptămână fără muncă” din cauza creșterii numărului de cazuri de covid-19

Moscova a anunțat o “săptămână fără muncă” din cauza creșterii numărului de cazuri de covid-19
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 iun 2021

Primarul Moscovei, Serghei Sobianin, a anunțat o “săptămână fără muncă” în capitala Rusiei, interval în care angajații din domeniile neesențiale trebuie să stea acasă. Decizia a fost luată în contextul creșterii numărului de cazuri de coronavirus, informează AFP.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

“În ultima săptămână situația cu privire la propagarea coronavirusului s-a înrăutățit”, a precizat Sobianin, după ce Moscova a înregistrat 6.701 cazuri de infectare într-o zi, cel mai mare număr de după decembrie 2020, scrie News.ro.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

Ordinul primarului îi afectează pe toți angajații din Moscova, oraș cu aproximativ 12 milioane de oameni, cu excepția angajaților din domeniile  esențiale.

Astfel, majoritatea angajaților din Moscova vor putea reveni la muncă la 20 iunie.

Serghei Sobianin a mai anunțat închiderea zonelor de restaurante din centrele comerciale și a locurilor de joacă. În plus, restaurantele, barurile și cluburile vor avea interdicție de servire a clienților în intervalul orar 23:00 – 06:00.

Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare CITEȘTE ȘI Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare

Sobianin le-a cerut angajatorilor să își treacă cel puțin 30 la sută din angajații nevaccinați pe telemuncă, după săptămâna fără muncă.

În ultimele săptămâni, în Rusia s-au înregistrat creșteri în ceea ce privește numărul de infectări cu coronavirus, deși populația are acces fără probleme la vaccin.

viewscnt
Afla mai multe despre
moscova
covid-19