Polonia anunță că va bloca sancțiunile UE împotriva Ungariei

Polonia anunță că va bloca sancțiunile UE împotriva Ungariei
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 sep 2018

Polonia a anunțat că va bloca orice sancțiune impusă de Uniunea Europeană asupra Ungariei, care este acuzată că nu respectă regulile blocului european privind democrația, scrie Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
20 mai - Eveniment News.ro: Energy Road - Energie la tine acasă. Parteneri: FPPG
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

„Fiecare țară are dreptul suveran să facă informele interne pe care le consideră potrivite”, a comunicat Ministerul de Externe al Poloniei miercuri, scrie News.ro.

„Acțiunile împotriva statelor membre doar adâncesc diviziunile din UE și cresc lipsa de încredere a cetățenilor în instituțiile europene”, se arată în comunicat.

IKEA deschide primul său magazin din Ucraina. Investiția, pregătită încă din 2009, dar abandonată din cauza condițiilor dificile. Presa vorbea despre comisioane care ar fi fost cerute de oficiali ucraineni CITEȘTE ȘI IKEA deschide primul său magazin din Ucraina. Investiția, pregătită încă din 2009, dar abandonată din cauza condițiilor dificile. Presa vorbea despre comisioane care ar fi fost cerute de oficiali ucraineni

Parlamentul European a votat miercuri pentru a sancționa Ungaria pentru nerespectarea normelor democratice, drepturile cetățenilor și corupție, activând Articolul 7.

De când a ajuns la putere în 2010, prim-ministrul ungar, Viktor Orban s-a folosit de majoritatea parlamentară pentru a pune presiune pe tribunale, presă și ONG-uri.

viewscnt
Afla mai multe despre
polonia
ungaria
sanctiuni ue