Vinul de azi: Caii de la Letea Rose Vol. 2 2020 - Medalie de Argint Concours Mondial de Bruxelles 2021

Vinul de azi:  Caii de la Letea Rose Vol. 2 2020 - Medalie de Argint Concours Mondial de Bruxelles 2021
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 31 iul 2021

Caii de la Letea reprezintă o ediție limitată, premium a celor mai bune vinuri din portofoliul Via Viticola. Expresive, inedite și savuroase, aceste vinuri sunt caracteristice terroirului din zona podgoriei Sarica Niculițel.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Recomandarea noastră de astăzi, Caii de la Letea Rose Vol. 2 2020, este o mostră perfectă a acestei colecții speciale Via Viticola, un cupaj interesant de Fetească Neagră, Syrah și Pinot Noir. Un roze în culoarea somonului, vinul cucerește încă de la primele tente olfactive de cireșe, piersic alb și căpșuni. Gustul se dezvăluie catifelat și persistent, cu arome de fructe de pădure și note exotice.

Se recomandă degustarea acestui vin la 10 grade Celsius, în diverse combinații culinare, de la preparate din legume sau peste până la friptură de iepure sau tarte cu fructe roșii.

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

viewscnt
Afla mai multe despre
vin
unvinpezi
cel mai ieftin vin
pret vin
vin ieftin