Netflix lansează patru noi jocuri

Netflix lansează patru noi jocuri
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 29 mai 2022

Colecția de jocuri casual a Netflix crește până la finalul lunii mai cu alte patru titluri, disponibile doar abonaților serviciului american de streaming.

Netflix a anunțat patru jocuri noi pe care abonații serviciului le pot găsi în cadrul aplicațiilor de Android și iOS, de unde sunt trimiși să le descarce din Play Store și App Store.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie. Parteneri: ACUE
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis

Primul pe listă este un joc din seria Exploding Kittens, care va precede un serial cu aceeași temă ce va fi lansat anul viitor. În fapt, multe dintre jocurile Netflix folosesc acest șablon - sunt legate de diverse filme și seriale din cadrul platformei, pentru a încerca să crească interesul pentru acestea.

Netflix promovează “Stranger Things” cu ajutorul Reddit CITEȘTE ȘI Netflix promovează “Stranger Things” cu ajutorul Reddit

La fel ca jocul original, versiunea Netflix de Exploding Kittens va fi un joc de cărți, în care jucătorii vor trage cărți încercând să evite explodarea puilor de pisică. Acesta va fi disponibil din 31 mai în 15 limbii.

Al doilea pe listă este Dragon Up, dezvoltat de canadienii de la East Side Games. Este un joc de aventură single player în care eroul trebuie să-și salveze regatul de dragoni.

Townsmen: A Kingdom Rebuilt, este primul joc dezvoltat pentru Netflix de studioul german HandyGames. Acesta este un „city builder” - jucătorii vor trebui să ia cele mai bune decizii pentru dezvoltarea unui oraș medieval și pentru a crește nivelul de trai al locuitorilor.

În fine, în ultimele zile ale lunii mai va fi lansat Moonlighter, al spaniolilor de la 11 Bit Studios. În acest RPG, jucătorul este managerul unui magazin dintr-un sat idilic în timpul zilei, în vreme ce noaptea explorează temnițe și se luptă cu monștrii.

Cele peste 20 de jocuri oferite deja de Netflix pot fi găsite în aplicațiile mobile, pe un rând orizontal special dedicat, ce apare după câteva rânduri cu recomandări de filme și seriale.

viewscnt
Afla mai multe despre
netflix
jocuri