Dacia prelungește contractul de sponsorizare cu Udinese

Dacia prelungește contractul de sponsorizare cu Udinese

Dacia Arena

Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 26 sep 2020
Dacia și echipa de fotbal italiană Udinese Calcio au prelungit contractul de sponsorizare cu încă trei ani. Producătorul auto român este sponsorul principal al echipei din Serie A încă din 2009, parteneriatul fiind extins acum până la finalul sezonului 2022-2023.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
 
“Este o zi importantă pentru clubul nostru. După reînnoirea contractului cu Dacia, vom ajunge împreună la 14 sezoane în 2023 – un succes uimitor și aproape unic în panorama fotbalului italian”, a comentat vicepreședintele clubului Udinese, Stefano Campoccia.
 
Pe lângă principalele drepturi de tricou pentru echipa alb-negrilor, Dacia deține și drepturile de nume pentru stadionul din Udine.
Guvernul acordă vouchere copiilor care se legitimează la un club sportiv CITEȘTE ȘI Guvernul acordă vouchere copiilor care se legitimează la un club sportiv

Dacia Arena a fost inaugurată oficial în 2016, după un amplu proces de renovare, fiind primul stadion italian denumit după un constructor auto și singurul din Europa care poartă numele unei companii ce nu deține o unitate de producție în țara respectivă.

Sezonul 2019-2020 din Serie A, întrerupt din cauza pandemiei, a fost reluat în luna iunie. Udinese, aflată în prezent pe locul 13, va juca duminică împotriva echipei Hellas Verona (locul 9).

Dacia prelungește contractul de sponsorizare cu Udinese

viewscnt
Afla mai multe despre
dacia
udinese calcio
dacia sponsor udinese
contract sponsorizare
serie a