FOTO Nicușor Dan a dus la patinoarul Flamaropol antreprenori interesați să-l refacă

FOTO Nicușor Dan a dus la patinoarul Flamaropol antreprenori interesați să-l refacă
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 ian 2024

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, anunță că o echipă tehnică a Direcției de Investiții din cadrul Primăriei Municipiului București a însoțit astăzi mai mulți antreprenori interesați să refacă patinoarul Flamaropol.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”O echipă tehnică a Direcției de Investiții din cadrul Primăriei Municipiului București a însoțit astăzi mai mulți antreprenori interesați să refacă patinoarul Flamaropol.

Uleiul de măsline extravirgin contrafăcut invadează piața. Cum poți verifica dacă produsul pe care îl cumperi este original CITEȘTE ȘI Uleiul de măsline extravirgin contrafăcut invadează piața. Cum poți verifica dacă produsul pe care îl cumperi este original

Mă bucur că există interes pentru acest proiect pe care sper să-l începem cât mai rapid. Îmi doresc ca acest interes să se reflecte și în numărul ofertelor depuse în cadrul licitației”, spune Nicușor Dan.

Potrivit primarului, ”Complexul Flamaropol va avea o capacitate de 3.170 de locuri și 119 locuri de parcare, fiind alcătuit dintr-o arenă sportivă și un centru multifuncțional sportiv si de agrement”.

FOTO Nicușor Dan a dus la patinoarul Flamaropol antreprenori interesați să-l refacă


În luna noiembrie, Primăria municipiului București a anunțat reluarea lucrărilor pentru finalizarea patinoarului Flamaropol, complex care va include o arenă sportivă, un patinoar artificial și un centru multifuncțional sportiv și de agrement.

”Am lansat în SEAP procedura de achiziție pentru serviciile de actualizare și completare a documentației pentru continuarea lucrărilor de refacere și modernizare a patinoarului artificial Mihai Flamaropol. Proiectul constă în continuarea lucrărilor pentru realizarea unei arene sportive, a unui patinoar artificial și a unui centru multifuncțional sportiv și de agrement”, anunța Primăria într-o postare pe Facebook.

viewscnt
Afla mai multe despre
patinoar
nicusor dan