Prima TV transmite CFR Cluj - Young Boys Berna din turul 3 preliminar al UEFA Champions League

Profit.ro
Profit.ro
scris 3 aug 2021

Astăzi, de la ora 21:00, CFR Cluj, întâlnește Young Boys Berna în turul 3 preliminar al UEFA Champions League, în direct la Prima TV. Returul va avea loc pe 10 august și va fi transmis de același post tv.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Emoții mari pentru fotbalul românesc. Campioana CFR Cluj întâlnește pe Young Boys Berna într-o dublă manșă contând pentru turul 3 preliminar al celei mai puternice competiții intercluburi. Atât meciul de la Cluj-Napoca, de marți, 3 august, cât și returul de la Berna, programat peste o săptămână, vor fi transmise de Prima TV.

INFOGRAFICE Electricitate - Recordul istoric stabilit săptămâna trecută a fost spulberat: Prețul spot a ajuns la 1.000 lei/MWh CITEȘTE ȘI INFOGRAFICE Electricitate - Recordul istoric stabilit săptămâna trecută a fost spulberat: Prețul spot a ajuns la 1.000 lei/MWh

fCFR Cluj și Young Boys se reîntâlnesc, după ce anul trecut au fost colege de grupă în UEFA Europa League, cu o remiză și o victorie la limită, obținută după un penalty, pentru elvețieni.

Campioana României este singura rămasă în cupele europene, având asigurată prezența în primul sezon al UEFA Conference League. Dacă va trece de Young Boys, va juca în playoff-ul UEFA Champions League cu Ferencvaros Budapesta sau cu Slavia Praga, echipa lui Nicolae Stanciu. Dacă va pierde cu elvețienii, va merge în playoff-ul UEFA Europa League.

Cele două meciuri pot fi urmărite și pe platforma online www.primaplay.ro, fiind accesibile  românilor din orice colț al lumii.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
prima tv
cfr cluj - young boys berna