Android 12 ar putea fi lansat în mai puțin de o lună

Android 12 ar putea fi lansat în mai puțin de o lună
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 14 sep 2021

Documentele oficiale transmise de Google producătorilor de smartphone-uri includ o posibilă dată de lansate pentru versiunea cu numărul 12 de Android.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Google ar putea lansa Android 12 pe 4 octombrie, conform programului oficial, notat de Google în documentele pe care le-a trimis producătorilor de smartphone.

Fapte bune făcute de Profi CITEȘTE ȘI Fapte bune făcute de Profi

În documentele respective, 4 octombrie este data la care Google scrie negru pe alb că va lansa AOSP-ul (Android Open Source Project). De regulă, versiunea AOSP și cea comercială de Android sunt lansate în aceeași zi.

4 octombrie are sens și prin prisma viitorului flagship Google - este o dată apropiată de 19 octombrie, când gigantul american vrea să prezinte noua serie Pixel 6.

Companiile viitorului în România. Dacris, membru semnatar al Pactului Global al Organizației Națiunilor Unite CITEȘTE ȘI Companiile viitorului în România. Dacris, membru semnatar al Pactului Global al Organizației Națiunilor Unite

Android 12 aduce un număr semnificativ noutăți, în frunte cu un nou design și mai multe îmbunătățiri - unele inspirate de la Apple - pe partea de protejare a intimității.

Primii care vor putea instala Android 12 vor fi chiar utilizatorii smartphone-urilor Google. Ceilalți utilizatori vor trebui să aștepte și să spere că producătorul modelului deținut le va furniza, cândva, noua versiune.

viewscnt
Afla mai multe despre
android
google
smartphone