Apple anunță data de lansare pentru cel mai nou smartwatch al companiei

Apple anunță data de lansare pentru cel mai nou smartwatch al companiei
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 5 oct 2021

Apple Watch Series 7 va putea fi, în curând, precomandat, urmând ca la o săptămână distanță să fie și livrat.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

După prezentarea oficială din septembrie, când a apărut alături de noile iPhone-uri, lansarea lui Apple Watch Series 7 a fost până acum un mister. Tot a ce a putut spune atunci compania americană a fost că ceasul va fi disponibil cândva, în cursul toamnei.

Apple revine, acum, înaintând data de 8 octombrie pentru precomenzi. O săptămână mai târziu, pe 15 octombrie, acesta va începe să fie livrat și va fi găsit și în magazine.

Facebook - haos la sediul companiei. Una dintre cele mai mari căderi ale sistemului CITEȘTE ȘI Facebook - haos la sediul companiei. Una dintre cele mai mari căderi ale sistemului

Apple Watch Series 7 vine cu un nou design, cu margini mai rotunde și un ecran extins. Marginile din jurul ecranului măsoară acum numai 1,7mm.

Cu cadrane de 41mm și 45mm, noul ceas este și mai mare cu 1mm decât Series 6. În plus, conform producătorului, modul always-on este mai luminos cu 70%.

Sistemul de operare watchOS 8 aduce și el o serie de îmbunătățiri, în frunte cu o mai bună monitorizarea a mersului pe bicicletă.

Apple Watch Series 7 va costa de la 400 de dolari și va fi vândut în paralel cu Watch Series 3, al cărui preț scade la 200 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
smartwatch
apple watch