Snap lansează o dronă

Snap lansează o dronă
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 29 apr 2022

Producătorul aplicației Snapchat continuă să exploreze zona hardware, de data aceasta prezentând o dronă de mici dimensiuni, pe care creatorii de conținut o pot configura să-i urmărească și să-i filmeze.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Snap a prezentat prima dronă a companiei, pe care o numește Pixy și pe care o va vinde cu 230 de dolari.

Nu este o dronă în adevăratul sens al cuvântului, neavând funcții de control de la distanță sau card de memorie. În schimb, este limitată la urmărirea utilizatorului, cu fotografierea și filmarea acestuia de la înălțime.

YouTube va începe să afișeze reclame în formatul video copiat de la TikTok CITEȘTE ȘI YouTube va începe să afișeze reclame în formatul video copiat de la TikTok

În locul controlul de la distanță, Pixy poate fi folosită în patru moduri de urmărire - plutire, orbitare și urmărirea mersului respectiv a alergării.

Conform specificațiilor oficiale, Pixy filmează la 2,7K și face fotografii la 12MP. Are 101 grame și o baterie ce poate fi schimbată.

În locul stocării pe un card de memorie a filmărilor sau fotografiilor realizate, acestea sunt automat transferate wireless pe telefon, unde sunt salvate în Snapchat Memories.

Șeful Snap, Evan Spiegel, spune despre Pixy că este „cea mai prietenoasă cameră zburătoare”. Primele teste, însă, arată că există unele probleme, precum o autonomie redusă, o calitate nu foarte bună a filmărilor și dificultăți în condiții de vânt.

Pixy va fi vândută, cel puțin la început, doar în Statele Unite și Franța.

viewscnt
Afla mai multe despre
snap
dronă
foto
video
snapchat