Serialul „The Simpsons” a stabilit un nou record în televiziune

Serialul „The Simpsons” a stabilit un nou record în televiziune
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 apr 2018

„Familia Simpson/ The Simpsons” a stabilit un nou record în televiziune, devenind cel mai longeviv serial de prime-time cu episoade bazate pe scenarii, după ce a fost difuzat, duminică seară, episodul cu numărul 636 al producției, scrie nme.com.

Anterior, cel mai longeviv serial de prime-time cu episoade bazate pe scenarii era „Gunsmoke”, un show western american cu 635 de episoade care au fost difuzate în perioada 1955 - 1975, scrie News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie. Parteneri: ACUE, Hidroelectrica
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Evergent Investments, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed

Marcând această ocazie de stabilire a recordului, Matt Selman, producătorul executiv al serialului animat „The Simpsons” a publicat în rețelele de socializare o imagine în care personajul Homer Simpson apărea confruntându-l pe Matt Dillon, protagonistul din „Gunsmoke”.

Contul oficial de Twitter al serialului a publicat un videoclip în care personajele Lisa și Homer Simpson meditează la această realizare.

Poliția Română, recomandări la retragerea banilor din bancomat: Verificați autenticitatea fantei în care introduceți cardul și dacă pe tastatura originală a bancomatului nu a fost aplicată o tastatură falsă CITEȘTE ȘI Poliția Română, recomandări la retragerea banilor din bancomat: Verificați autenticitatea fantei în care introduceți cardul și dacă pe tastatura originală a bancomatului nu a fost aplicată o tastatură falsă

Serialul „Familia Simpson/ The Simpsons" a debutat sub forma unui segment umoristic în emisiunea „The Tracey Ullman Show”. Întrucât s-a dovedit extrem de popular în rândul telespectatorilor, producătorii au decis ca „Familia Simpson” să devină un serial independent, care a început să fie difuzat în decembrie 1989.

„Familia Simpson/ The Simpsons" este cel mai longeviv serial animat american. Serialul, creat de Matt Groening, prezintă aventurile membrilor unei familii din clasa de mijloc americană - Homer, Lisa, Bart și Lisa Simpson. Show-ul ironizează aproape tot ce ține de cultura populară americană, majoritatea personajelor fiind stereotipuri. Serialul a ajutat la ridicarea standardelor animației pentru adulți, pregătind calea pentru alte seriale animate, precum „South Park".
 

viewscnt
Afla mai multe despre
the simpsons
televiziune