FOTO Medicul Cătălin Cîrstoiu - prezentat oficial drept candidat comun PSD - PNL la Primăria Capitalei

FOTO Medicul Cătălin Cîrstoiu - prezentat oficial drept candidat comun PSD - PNL la Primăria Capitalei

Inquam Photos / Octav Ganea

Profit.ro
Profit.ro
scris 20 mar 2024

Medicul Cătălin Cîrstoiu a fost prezentat oficial, miercuri, drept candidat comun al coaliției PSD - PNL la alegerile pentru Primăria Capitalei.

Anunțul a fost făcut într-o conferință de presă la care Cîrstoiu a participat alături de președinții PSD și PNL, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, scrie Agerpres.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie. Parteneri: ACUE, Hidroelectrica
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed
Comisia Europeană: România este în întârziere cu reformele și investițiile din PNRR. Trebuie accelerat ritmul. Reacția lui Câciu CITEȘTE ȘI Comisia Europeană: România este în întârziere cu reformele și investițiile din PNRR. Trebuie accelerat ritmul. Reacția lui Câciu

Totodată, la evenimentul desfășurat la Palatul Parlamentului au fost prezenți liderii organizațiilor din București ale celor două partide - Gabriela Firea și Sebastian Burduja.

Inquam Photos / Octav Ganea

Inquam Photos / Octav Ganea

"Decizia noastră a fost ca la alegerile europarlamentare să dăm dovadă de unitate, nu de dezbinare, să creăm o listă comună, o echipă puternică cu care să reprezentăm mai binele interesele României, interesele românilor în cadrul instituțiilor europene. Pe acest model, (...) am considerat că este oportun și necesar să venim cu un proiect comun și să venim cu un candidat comun, iar acel candidat este domnul doctor profesor Cătălin Cîrstoiu.

Inquam Photos / Octav Ganea

Inquam Photos / Octav Ganea

Nu am venit cu un om politic, am venit cu un om care nu a făcut nimic altceva în viața lui decât să slujească oamenii, care nu este interesat de afaceri, de scenă, de dezbaterile de la televizor, este interesat să facă lucruri", a susținut Ciucă.

Inquam Photos / Octav Ganea

Inquam Photos / Octav Ganea

"M-am săturat să văd explicații că nu se poate. (...) Vorbim de capitala României, de un primar general care trebuie să coordoneze o echipă, care trebuie să fie un manager și un catalizator al oamenilor performanți din toate domeniile. Vorbim de un primar general care să fie căutat, să primească vizitele altor primari europeni. Nu am văzut așa ceva până acum. (...) La 32 de ani de la Revoluție, vedem în continuare cum nu se fac drumuri, cum nu avem căldură, cum vorbim de termoficare", a afirmat, la rândul său, Marcel Ciolacu.

Potrivit acestuia, soluția "cea mai bună" pentru Primăria Capitalei este Cătălin Cîrstoiu.

Inquam Photos / Octav Ganea

Inquam Photos / Octav Ganea

"Da, doctorul Crîstoiu n-a stat cu mâna întinsă la Guvernul României, la administrațiile locale, a făcut proiecte europene și așa a dezvoltat Spitalul Universitar. (...) Sunt ferm convins că, după patru ani, domnul profesor va veni și va prezenta împreună cu echipa domniei sale de la Primărie toate realizările și împreună cu primarii de sector. De fapt, asta cred că ne dorim cu toții și asta cred că este așteptarea românilor, după 30 de ani", a completat Ciolacu.

viewscnt
Afla mai multe despre
cătălin cîrstoiu
primarie