Fostul ministru de Finanțe Darius Vâlcov, pus sub control judiciar în al treilea dosar de corupție

Fostul ministru de Finanțe Darius Vâlcov, pus sub control judiciar în al treilea dosar de corupție

Sursa foto: Agerpres

Cristian Vasilcoiu
Cristian Vasilcoiu
scris 16 nov 2015

Darius Vâlcov a fost pus sub control judiciar în cel de-al treilea dosar deschis de DNA pe numele său. Procurorii anticorupție îl acuză pe fostul ministru de Finanțe că a comisionat cu 10 - 15% mai multe contracte încheiate de Primăria Slatina, atunci când era condusă de Darius Vâlcov.

Anchetatorii au descoperit alte trei fapte de corupție comise de Darius Vâlcov, pe vremea când era primar al municipiului Slatina. DNA precizează că Darius Vâlcov a primit 4,29 milioane de lei, de la mai mulți oameni de afaceri, sumă ce reprezintă 10 - 15% din valoarea contractelor acordate de Primăria Slatina către mai multe firme private. Este vorba despre lucrări de anvelopare a blocurilor din Slatina și extindere a rețelelor de apă și canalizare din mai multe localități din județul Olt.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie. Parteneri: ACUE, Hidroelectrica
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed

Darius Vâlcov a fost deja trimis în judecată, pentru fapte de corupție, dar mai este cercetat și într-un alt dosar, de către DNA, sub acuzații similare.

viewscnt
Afla mai multe despre
darius valcov
dna
coruptie