VIDEO Delfinariul Constanța va fi extins

VIDEO Delfinariul Constanța va fi extins
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 25 mai 2020

Manelli Impresa (Italia) a câștigat, în urma unei licitații, contractul pentru realizarea lucrărilor de extindere a Delfinariului din Constanța, contract atribuit pentru 17,64 milioane de lei, fără TVA, de la un estimat la 19,1 milioane de lei, fără TVA. Lucrările vor fi încheiate peste doi ani.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

La licitație au mai depus oferte Hidro Salt B 92 SRL Constanța, A.B.C. Val SRL București.

Cum va arăta delfinariul poate fi văzut VIDEO aici

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă valorificarea elementelor turistice prin extinderea și dotarea la standarde europene a infrastructurii Delfinariului din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța. Mai precis, vor fi realizate lucrări de extindere a bazinului existent prin adăugarea unui bazin de 3.094 metri cubi.

Numărul angajaților statului merge doar în sus. Sectorul public a crescut și în martie, iar totalul actualei guvernări a ajuns la aproape 12.300 de posturi în plus CITEȘTE ȘI Numărul angajaților statului merge doar în sus. Sectorul public a crescut și în martie, iar totalul actualei guvernări a ajuns la aproape 12.300 de posturi în plus

Totodată, vor fi executate lucrări pentru realizarea unei zone ce va putea fi descoperită în sezonul favorabil (aproximativ 8 luni/an), dar și realizarea unei suprafețe vitrate acrilice pentru creșterea activității de interacțiune cu delfinii.

Proiectul va fi finanțat prin Programul pentru dezvoltarea investițiilor în turism - Masterplanul investițiilor in turism și a criteriilor de eligibilitate a proiectelor de investiții in turism, aprobat prin HG 558/2017.

Contractul de finanțare a fost semnat în prima parte a lunii august 2019.

Cu afaceri în scădere, SN Radiocomunicații vrea să facă bani din panotaj stradal, prin închirierea unui teren în zona Snagov CITEȘTE ȘI Cu afaceri în scădere, SN Radiocomunicații vrea să facă bani din panotaj stradal, prin închirierea unui teren în zona Snagov

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța a fost proiectat în anul 1970 și realizat în 1972, constituind prima formă muzeistică de acest gen din România și prima din sud-estul Europei la acea vreme.

Cu sediul în Italia, Manelli Impresa activează în sectorul construcțiilor civile și industriale. Compania are o subsidiara în România, înființată în anul 2015, care a singurul ofertant pentru contractul destinat modernizării fostului cinematograf Giulești, procedură anulată pentru că oferta a fost inacceptibilă sau neconformă cu documentația.

Potrivit www.termene.ro, Manelli Impresa SRL a fost înființată în anul 2015 și desfășoară lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Fără niciun angajat în 2018, societatea raportat o cifră de afaceri de 1,6 milioane de lei, de la zero lei în 2017.

viewscnt
Afla mai multe despre
constanta
delfinariu
licitatie
oferte