Guvernul francez promite reducerea taxelor pentru populație și companii, în 2017

Guvernul francez promite reducerea taxelor pentru populație și companii, în 2017
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 sep 2016

Guvernul francez s-a angajat vineri să reducă taxele pentru populație și companii în 2017, oferind o promisiune electorală votanților, înainte de alegerile din primăvară, transmite MarketWatch.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Executivul președintelui socialist Francois Hollande a anunțat că va reduce taxele impuse populației cu 1 miliard de euro în 2017 și a prezentat planuri de scădere treptată a taxei pe profitul companiilor de la circa 33% în prezent la 28% în 2020, scrie News.ro.

Taxa de 28% va fi introdusă cel mai devreme în 2017 în cazul companiilor mici și mijlocii.

Promisiunile vin pe fondul intensificării cursei prezidențiale, candidații de centru dreapta care participă la alegerile primare prezentând la rândul lor planuri de reducere a fiscalității.

În viitor, evaluatorii vor inspecta proprietățile cu dronele CITEȘTE ȘI În viitor, evaluatorii vor inspecta proprietățile cu dronele

Hollande nu și-a anunțat oficial candidatura pentru un nou mandat, dar s-a implicat în dezbaterea electorală prin criticarea directă a propunerilor posibililor candidați.

În pofida noilor angajamente de reducere a taxelor, Franța își va respecta obiectivul de aducere a deficitului bugetar sub nivelul de 3% în 2017, de la 3,5% în 2015, potrivit Ministerului de Finanțe.

viewscnt
Afla mai multe despre
guvernul francez
reducere taxe