Reddit pregătește listarea la bursă

Reddit pregătește listarea la bursă
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 30 nov 2023
Reddit poartă din nou discuții cu potențiali investitori în vederea unei oferte publice inițiale pentru platforma de social media, potrivit surselor Bloomberg.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
 
Compania americană, ai cărei utilizatori au ajutat la alimentarea freneziei acțiunilor de tip meme (cu fluctuații,ale valorii și volumului de tranzacționare, cauzate de postări virale în social media), care a făcut din 2021 un an de referință pentru acțiuni, ia în calcul o ofertă publică inițială încă din primul trimestru al anului 2024. Reddit ar putea fi evaluată cu până la 15 miliarde de dolari.
WhatsApp introduce logarea cu ajutorul adresei de e-mail CITEȘTE ȘI WhatsApp introduce logarea cu ajutorul adresei de e-mail

IPO-urile din SUA și nu numai au fost blocate multe luni de piețele volatile și de rezultatele relativ slabe ale celor patru debuturi bursiere atent monitorizate în septembrie și octombrie.

În condițiile în care volumul total din SUA din acest an va depăși cu puțin 2022 - cel mai prost an din ultimul deceniu pentru IPO-uri în SUA, potrivit datelor compilate de Bloomberg - investitorii își pun speranțele în anul 2024.
 
Rubrik, un startup de cloud și securitate a datelor, susținut de Microsoft, are în vedere, de asemenea, organizarea unei oferte publice inițiale încă din primul trimestru.
viewscnt
Afla mai multe despre
reddit
listare
ipo
social media
listari