Oportunități

Platforma Storia.ro anunță reduceri de până la 27% pentru 200 de proprietăți imobiliare, de Black Friday

Platforma Storia.ro anunță reduceri de până la 27% pentru 200 de proprietăți imobiliare, de Black Friday

18 nov 2016

Platforma de anunțuri imobiliare Storia.ro, deținută de Olx.ro, anunță reduceri de până la 27% pentru 200 de case, apartamente, terenuri și spații comerciale din toată țara, cu ocazia Black Friday, care a început vineri la ora 09.00 și va dura până duminică.

 • Telekom primește de la ROMATSA un contract de aproape 11 milioane de lei
  Telekom primește de la ROMATSA un contract de aproape 11 milioane de lei
  17 nov 2016

  Administrația Română a Serviciilor de Trafic Aerian (ROMATSA) a atribuit Telekom România Communications (fostul Romtelecom) un contract de 10,9 milioane de lei, fără TVA, pentru furnizarea de servicii de telecomunicatii de voce și date.

 • ANCOM își va cumpăra mașini de la comerciantul Dacia, Renault și Nissan
  ANCOM își va cumpăra mașini de la comerciantul Dacia, Renault și Nissan
  16 nov 2016

  Renault Commercial Roumanie a depus singura ofertă pentru furnizarea unui număr de 38 de autoturisme care vor intra în parcul auto al Autorității de Reglementare în Comunicații (ANCOM), contract estimat la 2,53 milioane de lei, fără TVA.

 • CNAIR a relansat licitațiile pentru deszăpezirea drumurilor naționale și autostrăzilor din subordinea DRDP București
  CNAIR a relansat licitațiile pentru deszăpezirea drumurilor naționale și autostrăzilor din subordinea DRDP București
  15 nov 2016

  Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR, fosta CNADNR) a anunțat marți că a relansat licitațiile pentru lucrările de deszăpezire pentru cinci loturi administrate de Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) București.

 • Sectorul construcțiilor a revenit pe plus în septembrie, cu un avans de 0,7%
  Sectorul construcțiilor a revenit pe plus în septembrie, cu un avans de 0,7%
  14 nov 2016

  Lucrările de construcții au înregistrat în septembrie o creștere de 0,7% față de aceeași lună din 2015, după declinul sever din august, în special ca urmare a majorării construcției de clădiri nerezidențiale, potrivit datelor publicate, luni, de Institutul Național de Statistică (INS).

 • CNAIR va lansa licitația pentru studiul de fezabilitate al autostrăzii Ditrău-Tg. Neamț până la sfârșitul lui noiembrie
  CNAIR va lansa licitația pentru studiul de fezabilitate al autostrăzii Ditrău-Tg. Neamț până la sfârșitul lui noiembrie
  11 nov 2016

  Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR, fosta CNADNR) va scoate la licitație tronsonul Ditrău - Târgu Neamț, care va lega Moldova de Transilvania, până la sfârșitul lunii noiembrie 2016, a anunțat vineri Ministerul Transporturilor, care a precizat că a fost ridicată suspendarea și în cazul contractului de revizuire a studiului de fezabilitate pentru Autostrada Târgu Mureș - Ditrău, parte din A8.

 • Statul vrea să cumpere 4.200 de ambulanțe cu 282,4 milioane de euro
  Statul vrea să cumpere 4.200 de ambulanțe cu 282,4 milioane de euro
  9 nov 2016

  Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) pregătește, pentru această lună, o licitație de cumpărare a 4.200 de ambulanțe, contractul fiind estimat la 282,4 milioane de euro, fără TVA, pe următorii 4 ani.

 • România încearcă să atragă britanicii la World Trade Market cu turismul de aventură și cu cel rural
  România încearcă să atragă britanicii la World Trade Market cu turismul de aventură și cu cel rural
  8 nov 2016

  România, prezentă cu un stand World Travel Market (WTM) London, își propune să atragă turiști britanici cu turismul rural, turismul de aventură și cel experimental, prin care cei care vin în vacanțe vor să trăiască viața de zi cu zi a localnicilor, a declarat, la Londra, pentru Profit.ro Anca Nedea, președintele Autorității Naționale pentru Turism (ANT).

 • JLL: Cererea de birouri și de spații industriale a depășit la nouă luni nivelul din întreg anul trecut
  JLL: Cererea de birouri și de spații industriale a depășit la nouă luni nivelul din întreg anul trecut
  7 nov 2016

  Activitatea de închiriere pe piața de birouri și cea industrială și de logistică a consemnat în primele nouă luni ale anului creșteri semnificative față de 2015, potrivit datelor JLL. Astfel, companiile au închiriat spații de birouri în București pentru cel puțin 11.000 de noi locuri de muncă, cererea fiind generată în continuare de firmele din domeniul IT și servicii. Pe segmentul spații logistice și industriale, suprafața închiriată a atins un nivel record, de peste 350.000 metri pătrați, cea mai mare înregistrată vreodată în România într-un an, tot Bucureștiul fiind vedeta.

 • Telekom, Orange, GTS, RCS&RDS și AD Net Telecom vor să interconecteze centrele de date ale BNR
  Telekom, Orange, GTS, RCS&RDS și AD Net Telecom vor să interconecteze centrele de date ale BNR
  4 nov 2016

  Operatorii AD Net Telecom, GTS Telecom, Telekom Romania Communications (fost Romtelecom), Orange Romania și RCS&RDS au depus oferte de servicii de comunicații pentru a interconecta centrele de date ale Băncii Naționale a României (BNR).