Anna Grzelonska, Director general al NN Asigurări de Viață România, numită Chief Executive Officer al NN în Turcia

Anna Grzelonska, Director general al NN Asigurări de Viață România, numită Chief Executive Officer al NN în Turcia

Anna Grzelonska

Profit.ro
Profit.ro
scris 25 sep 2020

NN Group anunță că Anna Grzelonska, în prezent director general al NN Asigurări de Viață, va fi numită Chief Executive Officer al NN în Turcia începând cu 1 decembrie 2020, mandatul său urmând să fie aprobat de autoritatea de reglementare din Turcia.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Ca urmare a acestei numiri, Gerke Witteveen, în prezent Chief Financial Officer al NN Asigurări de Viață, va prelua mandatul de CEO interimar al companiei în România, începând cu 1 octombrie 2020.

VIDEO PROFIT LIVE TV Dan Mihăescu, partener fondator al GapMinder: Asistăm la accelerarea unui termen foarte prăfuit, digital transformation, în domenii ca banking, asigurări, logistică sau retail CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT LIVE TV Dan Mihăescu, partener fondator al GapMinder: Asistăm la accelerarea unui termen foarte prăfuit, digital transformation, în domenii ca banking, asigurări, logistică sau retail

Anna Grzelonska s-a alăturat echipei Nationale-Nederlanden din Polonia în 2008, ca director al ariei de Marketing și Comunicare, și a deținut de atunci mai multe roluri de management în companie. În 2010, Anna a fost numită Chief Marketing Officer și membru în echipa de board a Nationale-Nederlanden din Polonia. În 2014, a fost numită Chief Operating & Information Officer al Nationale-Nederlanden Polonia, având un rol cheie în promovarea viziunii centrate pe client la nivelul întregii organizații și în conturarea unei experiențe relevante pentru client, contribuția sa fiind esențială pentru repoziționarea NN în segmentul bancassurance.

Din 2017, Anna Grzelonska a preluat rolul de Chief Executive Officer al NN Romania și a coordonat echipa de management locală cu misiunea de a consolida prezența de succes a companiei pe piața de asigurări din România. În acest rol, împreună cu echipa de management, Anna Grzelonska a întărit poziția companiei pe plan local prin tranziția portofoliului de produse către asigurări cu componentă de protecție și prin progresul semnificativ în demersurile de digitalizare și îmbunătățire a experienței clienților.

Cu o cotă de 36,58% în 2019, de la 36,73% în anul precedent, potrivit datelor ASF, NN Asigurări de Viață (fostă ING Asigurări de Viață) este cel mai mare asigurător de profil din România și a subscris în 2019 prime de 825,17 milioane de lei, de la 771,1 milioane de lei în anul precedent.

Principalii concurenți ai companiei sunt BCR Asigurări de Viață și BRD Asigurări de Viață.

viewscnt
Afla mai multe despre
anna grzelonska
nn asigurări de viață românia