Airbus a obținut o comandă de 1,4 miliarde dolari, pentru 13 avioane, din partea unei companii japoneze

Airbus a obținut o comandă de 1,4 miliarde dolari, pentru 13 avioane, din partea unei companii japoneze
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 nov 2016

Airbus Group a obținut o comandă de 13 avioane, în valoare de circa 1,4 miliarde de dolari la prețurile din listă, din partea operatorului aerian low-cost Peach Aviation din Japonia, piață dominată de grupul american Boeing, transmite Bloomberg.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Peach a semnat un acord pentru achiziția a 10 avioane A320neo și trei aparate A320ceo, a anunțat vineri constructorul european de aeronave, scrie News.ro.

Compania japoneză intenționează să își extindă flota la cel puțin 35 de avioane până în 2020 și ulterior la 100, a declarat directorul general Shinichi Inoue, în timpul unui briefing de presă susținut la Tokyo, la care a participat și directorul operațional al Airbus, Fabrice Bregier.

Comanda pentru aparatele A320neo, dintre care primul va fi livrat în 2019, este o veste bună pentru acest model, ale cărui livrări au fost afectate de probleme la motoare.

FOTO Oferte promoționale de Black Friday, epuizate în câteva minute. Toate mașinile eMag au fost luate rapid, serverul a căzut CITEȘTE ȘI FOTO Oferte promoționale de Black Friday, epuizate în câteva minute. Toate mașinile eMag au fost luate rapid, serverul a căzut

Peach, susținută de ANA Holdings, a început activitatea în urmă cu patru ani și cumpără mai multe avioane datorită cererii pentru călătoriile low-cost din Japonia.

viewscnt
Afla mai multe despre
airbus
avioane