Auto/Transporturi

CONFIRMARE VIDEO Autostrada Ploiești - Brașov va fi construită cu artizanul celui mai mare pod din lume

CONFIRMARE VIDEO Autostrada Ploiești - Brașov va fi construită cu artizanul celui mai mare pod din lume

ieri, 15:00

Guvernul va finaliza în perioada imediată negocierile cu asocierea formată din companiile China Communications Construction Company Ltd (China) și Makyol Insaat Sanayi Turizm (Turcia) pentru construcția și operarea în regim de parteneriat public-privat a autostrăzii Ploiești - Brașov, proiect estimat la 1,36 miliarde de euro, după cum a anunțat anterior Profit.ro.

 • Jaguar Land Rover bifează profit și aduce speranța în pofida valului de știri negative
  Jaguar Land Rover bifează profit și aduce speranța în pofida valului de știri negative
  ieri, 08:20

  Jaguar Land Rover a anunțat că a reușit să obțină profit în primul trimestru din 2019, aducând astfel speranța că se află pe un trend pozitiv, în ciuda valului de știri negative despre finanțele companiei.

 • Niki Lauda, triplu campion mondial de Formula 1, care și-a readus recent avioanele în România, a decedat
  Niki Lauda, triplu campion mondial de Formula 1, care și-a readus recent avioanele în România, a decedat
  ieri, 08:11

  Austriacul Niki Lauda, triplu campion mondial de Formula 1, care a lansat recent curse aeriene directe între București și Viena prin compania sa aeriană low-cost Laudamotion, a decedat la vârsta de 70 de ani.

 • Explozia de vânzări a Tesla Model 3 din Europa s-a stins după numai două luni
  Explozia de vânzări a Tesla Model 3 din Europa s-a stins după numai două luni
  ieri, 07:52

  Avansul din lunile februarie și martie al lui Tesla Model 3, când a înregistrat un număr uriaș de înmatriculări, depășind atât vehiculele electrice de pe piață, dar și concurenții din segmentul mediu, Audi A4, BMW Serie 3 și Mercedes C Class, a fost numai un foc de paie.

 • FOTO SPION cu VW Golf 8. Interiorul dezvăluit complet nedeghizat
  FOTO SPION cu VW Golf 8. Interiorul dezvăluit complet nedeghizat
  ieri, 07:30

  Mai multe fotografii cu viitorul model VW Golf 8 au fost publicate pe un forum dedicat pasionaților de Volkswagen Golf. Pozele cuprind atât interiorul, complet nemascat, cât și exteriorul, cu mașina camuflată.

 • Uber avansează în România
  Uber avansează în România
  ieri, 07:09

  Compania americană Uber, care le pune la dispoziție utilizatorilor de smartphone-uri un serviciu de transport alternativ taxiurilor prin intermediul unei aplicații mobile, a înregistrat în România la nivelul anului 2018 o cifră de afaceri de 7,44 milioane de lei, cu 6,4% mai mult față de anul precedent, precum și un profit net de 707.158 lei, de la 435.554 lei în 2017.

 • DOCUMENT Ford începe concedierile. Scrisoare către angajați
  DOCUMENT Ford începe concedierile. Scrisoare către angajați
  luni, 17:43

  Ford și-a anunțat angajații că va elimina 7.000 de locuri de muncă la nivel global, aproximativ 10% din totalul angajaților, parte din ampla restructurare anunțată de companie în ianuarie.

 • Uber, Bolt si Clever se unesc și lansează petiția #continuam
  Uber, Bolt si Clever se unesc și lansează petiția #continuam
  luni, 17:33

  Companiile Uber, Bolt si Clever, afectate de noile reguli de taximetrie care le periclitează funcționarea pe piața locală, lansează, prin intermediul asociației care le reprezintă, petiția #continuam, dedicată celor care doresc ca serviciile lor de transport urban să continue să funcționeze în România.

 • Ministrul Transporturilor i-a cerut directorului CNAIR să rezilieze contractul pentru DN73
  Ministrul Transporturilor i-a cerut directorului CNAIR să rezilieze contractul pentru DN73
  luni, 16:42

  Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, i-a cerut luni directorului Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Narcis Neaga, să rezilieze contractul pentru DN73 deoarece a constatat o slabă mobilizare a constructorului.

 • Proiectul autostrăzii București – Brașov avansează
  Proiectul autostrăzii București – Brașov avansează
  luni, 16:37

  Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, și directorul general CNAIR, Narcis Neaga, au anunțat, luni, că au semnat luni contractul de finanțare pentru sectorul Predeal – Cristian al autostrăzii București – Brașov, valoarea totală a contractului fiind de 202,235 milioane lei.