Auto/Transporturi

Wizz Air lansează o nouă rută din România

Wizz Air lansează o nouă rută din România

astăzi, 14:43

Wizz Air, principala companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, anunță o nouă rută din București, spre Palma de Mallorca cu zbouri de două ori pe săptămână, începând din 9 august 2020.

 • Lufthansa anunță concedieri, în cadrul planului de restructurare
  Lufthansa anunță concedieri, în cadrul planului de restructurare
  astăzi, 11:29

  Lufthansa va renunța la 20% dintre pozițiile de conducere (aproximativ 200 de persoane) și la 1.000 de angajați din sectorul administrativ, în cadrul planului de restructurare menit să ajute operatorul aerian german să facă față crizei provocate de pandemia de coronavirus (COVID-19), transmit DPA și Reuters.

 • VIDEO & FOTO Audi Q4 Sportback e-tron Concept, ultimul pas înainte de apariția noului model electric de serie
  VIDEO & FOTO Audi Q4 Sportback e-tron Concept, ultimul pas înainte de apariția noului model electric de serie
  astăzi, 07:45

  Audi a prezentat jurnaliștilor, în urmă cu o săptămână, un nou concept, care prefigurează un viitor model de serie complet electric. Evenimentul a fost ținut sub embargo de companie, până astăzi, când putem să vă oferim primele imagini cu Audi Q4 Sportback e-tron.

 • Decizie pregătită - Taximetriștii să primească autorizație și pentru un alt tip de autovehicule, după modelul Uber, Bolt, Yango
  Decizie pregătită - Taximetriștii să primească autorizație și pentru un alt tip de autovehicule, după modelul Uber, Bolt, Yango
  astăzi, 07:23

  Activitatea de transport în regim de taxi va putea fi efectuată cu autovehicul din categoria autoturisme cu până la maximum 9 locuri, față de cel mult 5 locuri, cum prevede legea acum.

 • Blue Air reia zborurile spre Marea Britanie, Spania, Italia și Belgia
  Blue Air reia zborurile spre Marea Britanie, Spania, Italia și Belgia
  ieri, 17:21

  Odată cu ridicarea restricțiilor de călătorie spre Marea Britanie, Spania, Italia și Belgia, Blue Air anunță reluarea zborurilor regulate spre majoritatea destinațiilor sale tradiționale

 • Compa Sibiu continuă să aibă probleme și extinde perioada în care pune pe liber salariați
  Compa Sibiu continuă să aibă probleme și extinde perioada în care pune pe liber salariați
  ieri, 15:00

  Producătorul de componente Compa, ale cărui afaceri au avut de suferit în primul trimestru în primul rând ca urmare a șocului din luna martie, când au fost instituite blocaje la nivelul economiilor din Europa și România, prelungește perioada în care își reduce activitatea și păstrează suspendate o serie de contracte de muncă, respectiv cele ale angajaților din departamente pentru care nu există comenzi.

 • FOTO Primul lot de opt autobuze hibrid Mercedes Citaro a intrat pe traseele din București
  FOTO Primul lot de opt autobuze hibrid Mercedes Citaro a intrat pe traseele din București
  ieri, 13:11

  Primele opt autobuze hibrid Mercedes Citaro, din cele 130 achizitionate cu finanțare nerambursabilă, au intrat, marți pe traseu și vor circula pe linia 131, pe lângă cele 400 de autobuze Euro 6 aflate în trafic, a anunțat Societatea de Transport București. Conform graficului de livrare, toate autobuzele hibrid vor fi livrate până în ianuarie 2021, mai transmite STB. Valoarea contractului este de peste 195 milioane de lei fără TVA.

 • Euroins acuză nereguli comise de "un pumn de service-uri lacome". AutoCar cere falimentul Euroins
  Euroins acuză nereguli comise de "un pumn de service-uri lacome". AutoCar cere falimentul Euroins
  ieri, 12:18

  După luni de zile de acuzații nefondate și calomnii, Euroins România Asigurare Reasigurare SA nu are altă opțiune decât să facă publică o comparație între tarifele facturate de Autocar și service-urile asociate care atacă societatea de asigurări de mai mult timp, respectiv costurile listate de alte service-uri similare din România.

 • CONFIRMARE Bolt lansează serviciul de închiriere de trotinete electrice în România
  CONFIRMARE Bolt lansează serviciul de închiriere de trotinete electrice în România
  ieri, 11:00

  Compana estoniană Bolt, cunoscută anterior ca Taxify, rivala Uber, lansează astăzi serviciul de închiriere de trotinete electrice în România, mai întâi în București..

 • Vânzările Dacia din Marea Britanie au scăzut cu peste 28% în iunie
  Vânzările Dacia din Marea Britanie au scăzut cu peste 28% în iunie
  ieri, 10:44

  Vânzările de mașini noi în Marea Britanie au scăzut cu 35% în iunie, la 145.377 unități, cel mai redus declin din februarie, în urma redeschiderii graduale a showroom-urilor după relaxarea măsurilor de urgență impuse pentru limitarea pandemiei de coronavirus (Covid-19), a anunțat Asociația Producătorilor și Comercianților de Automobile din Regatul Unit (SMMT), transmite Reuters.