Povești cu Profit

CPI Property Group, controlat de miliardarul ceh Radovan Vitek, și Aroundtown vor să preia integral Globalworth, cel mai mare proprietar de birouri din România. Evaluare de 1,57 miliarde de euro

CPI Property Group, controlat de miliardarul ceh Radovan Vitek, și Aroundtown vor să preia integral Globalworth, cel mai mare proprietar de birouri din România. Evaluare de 1,57 miliarde de euro

astăzi, 13:00

CPI Property Group și Aroundtown vor să preia integral dezvoltatorul Globalworth, cel mai mare proprietar de birouri din România.

 • Altex deschide un nou magazin, investiție de peste 500.000 de euro
  Altex deschide un nou magazin, investiție de peste 500.000 de euro
  astăzi, 12:44

  Retailerul electro-IT Altex, controlat de omul de afaceri Dan Ostahie și unul dintre cei mai mari jucători de profil, continuă strategia de extindere la nivel național și anunță deschiderea unui nou magazin în Hațeg.

 • Bitcoin a atins un nou record, aproape de pragul de 65.000 de dolari
  Bitcoin a atins un nou record, aproape de pragul de 65.000 de dolari
  astăzi, 12:40

  Bitcoin a atins un nou noul record, aproape de pragul psihologic de 65.000 de dolari, susținută de listarea Coinbase, cea mai mare platformă de tranzacționare a criptomonedelor din SUA.

 • Dragoș Petrescu preia președinția Romanian Business Leaders
  Dragoș Petrescu preia președinția Romanian Business Leaders
  astăzi, 12:36

  Romanian Business Leaders (RBL) are un nou Consiliu Director, format din 13 antreprenori și executivi români: Dragoș Petrescu (Președinte, City Grill Restaurants), Mihai Marcu (CEO, Medlife), Dragoș Neacșu (CEO, GS1 România), Sergiu Neguț (Co-fondator, FintechOS), Felix Pătrășcanu (Owner, FAN Courier Express), Marius Ștefan (Owner/CEO, Autonom Group), Măriuca Talpeș (CEO, Intuitext), Laura Florea (Managing Partner, Point Public Affairs), Angela Roșca (Managing Partner, Taxhouse-Taxand România), Dan Pitic (Owner, Perpetuum), Iulian Cîrciumaru (Managing Partner, V7 Capital), Florin Furdui (Country Manager, Portland Trust) și Dan Isai (CEO, SaladBox)

 • Țuca Zbârcea & Asociații, suport juridic pentru Coca-Cola HBC România în tranzacția cu Heineken România
  Țuca Zbârcea & Asociații, suport juridic pentru Coca-Cola HBC România în tranzacția cu Heineken România
  astăzi, 12:30

  Coca-Cola HBC România a intrat în acționariatul platformei de comerț online, Stockday, dezvoltată de Heineken România, prin cumpărarea a jumătate din capitalul social al firmei. Tranzacția a primit recent aprobarea Comisiei Europene.

 • Pandemia a ''ucis'' moda blugilor strâmți, afirmă CEO-ul companiei Levi Strauss
  Pandemia a ''ucis'' moda blugilor strâmți, afirmă CEO-ul companiei Levi Strauss
  astăzi, 12:24

  Au apărut vești bune pentru americanii care s-au îngrășat în timpul pandemiei de COVID-19: blugii strâmți nu mai sunt la modă, relatează DPA.

 • ProfiArt se extinde si deschide un nou magazin de artă și hobby în București
  ProfiArt se extinde si deschide un nou magazin de artă și hobby în București
  astăzi, 12:01

  ProfiArt, companie românească cu un istoric de 20 de ani pe piața de materiale de artă și hobby, continuă strategia de extindere la nivelul Capitalei și inaugurează un nou magazin.

 • TikTok are peste 700 de milioane de utilizatori
  TikTok are peste 700 de milioane de utilizatori
  astăzi, 11:43

  În cadrul unui eveniment de advertising, în care își prezenta noile formate de reclame, TikTok a anunțat câți utilizatori are la nivel global, o informație pe care a evitat să o facă publică până acum.

 • Microsoft a lansat patch-uri pentru peste 100 de găuri de securitate
  Microsoft a lansat patch-uri pentru peste 100 de găuri de securitate
  astăzi, 11:32

  Inginerii care se ocupă cu repararea problemelor de securitate la Microsoft au avut o perioadă extrem de aglomerată, având de rezolvat, într-o lună, mai bine de 100 de vulnerabilități, multe dintre acestea foarte grave.

 • VIDEO În plin scandal legat de potențiale afecte adverse, în România au ajuns 60.000 de doze de vaccin anti-COVID Johnson&Johnson
  VIDEO În plin scandal legat de potențiale afecte adverse, în România au ajuns 60.000 de doze de vaccin anti-COVID Johnson&Johnson
  astăzi, 11:12

  Primele 60.000 de doze de vaccin anti-COVID Johnson&Johnson au ajuns miercuri dimineață în România, în condițiile în care compania a anunțat că își va limita distribuirea în Europa până la finalizarea anchetei în derulare în SUA, unde au fost înregistrate cazuri de tromboză și un deces după administrarea vaccinului.