Ford a lansat noul Transit de 5 tone, în două variante: furgonetă sau cabină cu șasiu

Ford a lansat noul Transit de 5 tone, în două variante: furgonetă sau cabină cu șasiu
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 30 sep 2020

Ford a prezentat noul vehicul utilitar Transit, cu o capacitate de 5 tone, despre care spune că este „cel mai avansat model Transit de mărfuri pe care Ford l-a produs vreodată”. Noul vehicul este disponibil ca furgonetă sau cabină cu șasiu.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Ford a lansat un nou model derivat Transit de 5 tone, în două versiuni de caroserie, o autoutilitară și o cabină cu șasiu, care vor fi disponibile la dealerii Ford la sfârșitul lunii noiembrie.

Noul Ford Transit are o masă suplimentară de 300 de kg, în comparație cu modelul anterior, și țintește clienții care au nevoie deun vehicul utilitar pentru conversii, de la basculante sau ambulanțe, la autoutilitare de poliție sau mini autocare cu peste 19 locuri.

„Știm că sarcina utilă este un factor cheie pentru productivitatea întreprinderilor, motiv pentru care noul Transit emblematic al Ford este cea mai capabilă, cea mai puternică autoutilitară pe care am construit-o vreodată”, a declarat Hans Schep, director general, Vehicule comerciale, Ford Europa. „I-am ascultat pe partenerii noștri din domeniul vehiculelor carosate și pe clienții lor care au nevoie de această cerință suplimentară pentru afacerile lor, indiferent dacă este vorba despre o basculantă, o ambulanță sau un minibuz de mai mare capacitate. Designul durabil și flexibilitatea noului Transit de 5,0 tone îl fac o alegere ideală indiferent de specificul activității lor.”

FOTO & VIDEO Premieră mondială: Dacia lansează noile Sandero, Logan și Sandero Stepway, cu un design modern și fără motoare diesel CITEȘTE ȘI FOTO & VIDEO Premieră mondială: Dacia lansează noile Sandero, Logan și Sandero Stepway, cu un design modern și fără motoare diesel

Noul Transit dispune de variante cu trei ampatamente, patru lungimi ale cadrelor și cabine simple sau duble, cu locuri pentru până la șapte ocupanți (inclusiv șoferul). Capacitatea maximă de încărcare a cabinei șasiu este de 2.886 kg pentru conversia caroseriei.

Modelul Transit de 5 tone este, de asemenea, disponibil ca autoutilitară cu acoperiș supraînălțat (Jumbo), cu o sarcină utilă netă de până la 2.383 kg2, cu volum de încărcare de 15,1 m3 și cu suficient spațiu pentru a transporta cinci europaleți de marfă.

Toate variantele Transit de 5 tone au tracțiune pe spate și sunt echipate cu sistemul de propulsie HDT, cu motorul diesel EcoBlue de 170 CP cu capacitate de 2.0 litri (390 Nm cuplu) cuplat la o cutie de viteze manuală cu șase trepte care schimbă ușor sau la transmisia automată cu 10 trepte de viteză.

viewscnt
Afla mai multe despre
ford transit
vehicul utilitar
transit 5 tone