FOTO Umbrărescu a început noi lucrări la autostrada cu tuneluri pentru urși

FOTO Umbrărescu a început noi lucrări la autostrada cu tuneluri pentru urși
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 mai 2024

Constructorul român UMB a început lucrări de fundare pe șantierul lotului de autostradă A1 Margina - Holdea, prin piloți forați de diametru mare. Se execută și alte lucrări pregătitoare pentru deschiderea de noi fronturi de lucru, anunță autoritățile.

FOTO Bucureștiul începe construcția unui nou pod rutier peste râul Dâmbovița CITEȘTE ȘI FOTO Bucureștiul începe construcția unui nou pod rutier peste râul Dâmbovița
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie. Parteneri: ACUE, Hidroelectrica
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Evergent Investments, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed

La finele anului trecut a fost anunțat că se încheie ultima etapă înainte de deschiderea șantierului pe bucată lipsa de autostrada între Margina și Holdea, de nici 10 km, în Timiș.

FOTO Umbrărescu a început noi lucrări la autostrada cu tuneluri pentru urși

Firmele omului de afaceri Dorinel Umbrărescu, care au preluat lucrarea, au încheiat la timp proiectarea, iar documentația a fost transmisă deja la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere fiind solicitată Autorizația de construire, arată Opinia Timișoarei.

Italia vrea să atragă mai mulți producători auto. „Merităm mai mult decât unul!” CITEȘTE ȘI Italia vrea să atragă mai mulți producători auto. „Merităm mai mult decât unul!”

Consultanții au făcut o serie de observații pe marginea proiectului, iar acum antreprenorul procedează la revizuire.

FOTO Umbrărescu a început noi lucrări la autostrada cu tuneluri pentru urși

Se încheie ultima etapă înainte de deschiderea șantierului pe bucată lipsa de autostrada între Margină și Holdea, de nici 10 km, în Timiș.

„Veste bună de final de an de la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor! A fost emis ordinul de ministru necesar pentru scoaterea definitivă din fondul forestier național a unei suprafețe necesare pentru construirea tunelurilor de pe autostrada A1 Lugoj – Deva, lotul 2, secțiunea E.
Suprafața forestieră este de 18,48 hectare, terenul aflându-se în proprietatea publică a statului și administrarea Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva, Direcția Silvică Timiș, prin Ocolului Silvic Făget„, transmiteau reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara.

MOMENT SIMBOLIC: ​Tesla este pe cale să piardă prima poziție la vânzările de mașini electrice pe plan mondial. Cine o depășește CITEȘTE ȘI MOMENT SIMBOLIC: ​Tesla este pe cale să piardă prima poziție la vânzările de mașini electrice pe plan mondial. Cine o depășește

Această înseamnă, că în scurtă vreme, poate chiar mai repede de venirea primăverii, odată cu obținerea Autorizației de construire, și fără nicio opreliște privind amplasamentul, muncitorii lui Umbrărescu vor trece la pregătirea șantierului și aprovizionarea cu materiale.

FOTO Umbrărescu a început noi lucrări la autostrada cu tuneluri pentru urși

În toamna anului 2022, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, șeful CNAIR, Cristian Pistol și Cornel Bunghiuz din partea antreprenorului UMB au semnat contractul de proiectare și execuție a tronsonului cu tuneluri pentru urși de pe Autostrada Lugoj – Deva, între Margina și Holdea. Contractul are o valoare de peste 370 milioane de euro - VEZI AICI

Pe lângă tunelurile pentru urși, pe acest segment vor fi realizate și 8 lucrări de artă (poduri, podețe), între care un viaduct de peste 1 km, care are o complexitate mai ridicată.

viewscnt
Afla mai multe despre
margina – holdea
autostrada