A fost dat ordinul: Defrișări pe autostrada cu tuneluri pentru urși

A fost dat ordinul: Defrișări pe autostrada cu tuneluri pentru urși
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 dec 2023

Se încheie ultima etapă înainte de deschiderea șantierului pe bucată lipsa de autostrada între Margina și Holdea, de nici 10 km, în Timiș.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

VEZI AICI ȘI VIDEO&FOTO Umbrărescu, în luptă pe Autostrada Lugoj - Deva inclusiv la tronsonul cu tuneluri pentru urși, anunță: Angajăm mineri! Grindeanu, anterior: Un proiect care a scos peri albi

Firmele omului de afaceri Dorinel Umbrărescu, care au preluat lucrarea, au încheiat la timp proiectarea, iar documentația a fost transmisă deja la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere fiind solicitată Autorizația de construire, arată Opinia Timișoarei.

Italia vrea să atragă mai mulți producători auto. „Merităm mai mult decât unul!” CITEȘTE ȘI Italia vrea să atragă mai mulți producători auto. „Merităm mai mult decât unul!”

Consultanții au făcut o serie de observații pe marginea proiectului, iar acum antreprenorul procedează la revizuire.

Se încheie ultima etapă înainte de deschiderea șantierului pe bucată lipsa de autostrada între Margină și Holdea, de nici 10 km, în Timiș.

Firmele omului de afaceri Dorinel Umbrărescu, care au preluat lucrarea, au încheiat la timp proiectarea, iar documentația a fost transmisă deja la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere fiind solicitată Autorizația de construire.

Consultanții au făcut o serie de observații pe marginea proiectului, iar acum antreprenorul procedează la revizuire.

„Veste bună de final de an de la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor! A fost emis ordinul de ministru necesar pentru scoaterea definitivă din fondul forestier național a unei suprafețe necesare pentru construirea tunelurilor de pe autostrada A1 Lugoj – Deva, lotul 2, secțiunea E.
Suprafața forestieră este de 18,48 hectare, terenul aflându-se în proprietatea publică a statului și administrarea Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva, Direcția Silvică Timiș, prin Ocolului Silvic Făget„, transmit reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara.

MOMENT SIMBOLIC: ​Tesla este pe cale să piardă prima poziție la vânzările de mașini electrice pe plan mondial. Cine o depășește CITEȘTE ȘI MOMENT SIMBOLIC: ​Tesla este pe cale să piardă prima poziție la vânzările de mașini electrice pe plan mondial. Cine o depășește

Această înseamnă, că în scurtă vreme, poate chiar mai repede de venirea primăverii, odată cu obținerea Autorizației de construire, și fără nicio opreliște privind amplasamentul, muncitorii lui Umbrărescu vor trece la pregătirea șantierului și aprovizionarea cu materiale.

În paralel cu proiectarea fragmentului de autostrada, antreprenorul n-a stat degeaba.

Încă din vara, muncitorii au realizat o serie de defrișări și decopertări pentru care nu aveau nevoie de autorizații speciale.

viewscnt
Afla mai multe despre
margina – holdea
autostrada