Grindeanu face un apel la șoferii care insistă să folosească anumite drumuri când sunt închise

Grindeanu face un apel la șoferii care insistă să folosească anumite drumuri când sunt închise
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 nov 2023

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a făcut un apel către șoferii care insistă să folosească anumite drumuri atunci când acestea sunt închise din cauza ninsorilor, să țină cont de anunțurile autorităților și să nu circule pe o perioadă de timp deoarece în primul rând își riscă viața, iar în al doilea rând generează cheltuieli suplimentare la buget. ”Iarna nu-i ca vara, ca să citez dintr-un predecesor de-al meu”, a afirmat Grindeanu, făcând apel la expresia folosită de Traian Băsescu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Sorin Grindeanu a fost întrebat vineri, într-o conferință de presă, dacă autoritățile sunt pregătite având în vedere că meteorologii au anunțat că în acest weekend va ninge în mai multe județe.

Autostrada Făgăraș – Sibiu. Până la finalul anului 2027 trebuie puși în circulație toți cei 68 de kilometri CITEȘTE ȘI Autostrada Făgăraș – Sibiu. Până la finalul anului 2027 trebuie puși în circulație toți cei 68 de kilometri

“Iarna nu-i ca vara, ca să citez dintr-un predecesor de-al meu. Aici, colegii de la CNAIR cred că pot să vă răspundă mai exact și nici nu trebuie să răspundă, trebuie să se vadă aceste lucruri pe teren.  Aș face un singur apel și asta nu-i valabil doar pentru acest weekend, ci pentru toată perioada asta de iarnă.Aș face un apel la șoferi, la cei care insistă să folosească anumite drumuri, în momentul în care CNAIR-ul sau autoritățile anunță că acele drumuri sunt închise, să încerce să țină cont de anunțurile date de autorități, să nu circule când anumite zone, pe o perioadă de timp, sunt închise fiindcă altfel, în primul rând, își riscă ei viața și, în al doilea rând chiar generează și cheltuieli suplimentare și costuri la bugetul statului”, a afirmat ministrul Transporturilor.

El a precizat că ar fi indicat ca șoferii să dea dovadă de o mai mare disciplină atunci când autoritățile fac astfel de anunțuri, scrie News.ro

“Eu aș face un apel, din acest punct de vedere, la o mai mare disciplină și o mai bună informare atunci când autoritățile statului fac anunțuri de acest tip, că vorbim de autorități centrale sau că vorbim de prefecturi la nivelul județului, fiindcă avem și drumuri județene, comunale și așa mai departe, sunt lucruri de care trebuie să ținem cont în perioade de iarnă”, a mai declarat Sorin Grindeanu.

viewscnt
Afla mai multe despre
ministrul transporturilor
sorin grindeanu
drumuri