Mașinile mai mari de 7,5 tone pot circula pe lotul 3 al autostrăzii Lugoj - Deva

Mașinile mai mari de 7,5 tone pot circula pe lotul 3 al autostrăzii Lugoj - Deva
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 mai 2020

Mașinile mai mari de 7,5 tone pot circula pe lotul 3 al autostrăzii Lugoj - Deva, după ce Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a ridicat restricțiile de tonaj.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Începând de joi, 28.05.2020, se ridică temporar restricțiile de tonaj (7,5 tone) instituite pe lotul 3 al autostrăzii Lugoj – Deva. Precizăm ca restricțiile de viteză vor fi menținute pentru desfășurarea traficului în condiții de siguranță”, a transmis CNAIR.

ULTIMA ORĂ Alianța Renault Nissan Mitsubishi și-a prezentat noul model de funcționare, leader-follower, și piețele de referință pentru fiecare marcă CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Alianța Renault Nissan Mitsubishi și-a prezentat noul model de funcționare, leader-follower, și piețele de referință pentru fiecare marcă

Prefectura Hunedoara a precizat că porțiunea de 21 km este cuprinsă între Ilia și Holdea, scrie News.ro.

”Ridicarea restricțiilor de tonaj a fost posibilă în baza rezultatelor expertizelor realizate la comanda Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere și în urma finalizării intervenției la podul peste Mureș”, a transmis Prefectura. 

viewscnt
Afla mai multe despre
lugoj deva
autostrada