Proiectul tehnic pentru autostrada Buzău – Focșani, avizat

 Proiectul tehnic pentru autostrada Buzău – Focșani, avizat
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 ian 2022

CNAIR anunță că a fost avizat proiectul tehnic pentru autostrada Buzău – Focșani ce va avea o lungime de peste 82 de km. Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat că este ”o veste bună pentru un sector important din A7 – Autostrada Moldovei”.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Vineri, 21.01.2022, în sedința Consiliului Tehnico Economic al CNAIR a fost avizat Proiectul Tehnic pentru autostrada Buzău – Focșani, parte a A7. 

Câte motociclete, scutere și ATV-uri au înmatriculat românii anul trecut și ce mărci au preferat CITEȘTE ȘI Câte motociclete, scutere și ATV-uri au înmatriculat românii anul trecut și ce mărci au preferat

Astfel, CNAIR poate începe întocmirea documentației necesară lansării licitației pentru execuția lucrărilor”, a transmis CNAIR. 

Sursa citată a precizat că lungimea acestui sector este 82,44 km, scrie News.ro.

La rândul său, ministrul Sorin Grindeanu aprciază că este ”o veste bună pentru un sector important din A7 – Autostrada Moldovei”. 

”Este un pas important pentru construcția acestei autostrăzi. Acum CNAIR poate începe pregătirea documentației pentru scoaterea la licitație a contractului de execuție. Suma necesară pentru construcția autostrăzii Buzău – Focșani va fi asigurată prin Planul Național de Redresare și Reziliență”, a anunțat Grindeanu.  

viewscnt
Afla mai multe despre
autostrada buzău – focșani
cnair