Stellantis lansează divizia Free2move Charge, cu soluții de încărcare personalizate

Stellantis lansează divizia Free2move Charge, cu soluții de încărcare personalizate
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 7 iul 2023

Stellantis a lansat o nouă divizie de business, Free2move Charge, o structură care se va ocupa de activități de încărcare și management al energiei. Prima piață va fi SUA, urmată apoi de Europa.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Free2Move Charge este cea mai nouă propunere a grupului Stellantis în zona de încărcare și servicii de mobilitate, definită de compania ca „un ecosistem complet de soluții de încărcare și management al energiei” destinată șoferilor de mașini electrice. Noua divizie va fi subordonată unității de business Charging & Energy a grupului.

VIDEO Prima mașină zburătoare complet electrică a primit o aprobare limitată de la autoritățile americane CITEȘTE ȘI VIDEO Prima mașină zburătoare complet electrică a primit o aprobare limitată de la autoritățile americane

„Vehiculele electrice devin din ce în ce mai populare, iar rolul nostru este să mergem dincolo de soluțiile de mobilitate”, a declarat Ricardo Stamatti, Senior Vice President, Charging & Energy Business Unit, Stellantis. „În acest scop, ne pregătim pentru viitorul clienților noștri prin crearea unei unități de afaceri dedicate, menită să susțină strategia noastră ambițioasă de electrificare și să acționeze ca o extensie naturală a mărcilor noastre emblematice.

Serviciile oferite de Free2move Charge vor fi mult mai complexe decât o simplă încărcare, pentru că vor avea la bază servicii personalizate, care să urmărească nevoile clienților și reducerea costului de utilizare a mașinilor electrice. „O echipă Free2move e-Genius va ajuta clienții să creeze un pachet personalizat pe care îl pot modifica, adapta și evolua în orice moment în funcție de nevoile lor”, explică cei de la Stellantis principiul de funcționare. Unul dintre scopurile acestei unități este să convingă clienții companiei să treacă la propulsia electrică.

Dacia va participa la Dakar, cu doi piloți celebri la volan, inclusiv o femeie CITEȘTE ȘI Dacia va participa la Dakar, cu doi piloți celebri la volan, inclusiv o femeie

Free2move Charge va avea inclusiv o structură destinată instalării de sisteme de încărcare la locuință, inclusiv cu sisteme Vehicle-2-Home și Vehicle-2-Grid. Alte două structuri vor fi destinate soluțiilor de business, precum și cea destinată accesului la rețeaua de încărcare publică din Europa, America de Nord și, ulterior, în alte regiuni. Aceasta din urmă va utiliza instrumente de tip abonamente, servicii de rezervare, pachete prepay, facturare unică, dar și încărcare mobilă la adresa solicitată.

Free2move Charge intenționează să se integreze cu aplicații mobile existente ale diferitelor mărci.

viewscnt
Afla mai multe despre
stellantis
free2move
statii incarcare