Un serviciu londonez de transport pe Tamisa va fi redenumit Uber Boat, în urma unui acord cu Uber

Un serviciu londonez de transport pe Tamisa va fi redenumit Uber Boat, în urma unui acord cu Uber
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 iul 2020

Un serviciul londonez de transport pe Tamisa, utilizat de navetiști și de vizitatori, va fi redenumit Uber Boat de către compania Thames Clippers, în această vară, în cadrul unui acord cu aplicația de transport. Acordul survine în timp ce oamenii caută alternative de transport, față de trenuri și autobuze, în contextul epidemiei de coronavirus, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Thames Clippers opereză un serviciu disponibil în Londra și include stații de-a lungul râului la Canary Wharf în est, London Eye în centru și Battersea Power Station în vest, scrie News.ro.

Lufthansa anunță concedieri, în cadrul planului de restructurare CITEȘTE ȘI Lufthansa anunță concedieri, în cadrul planului de restructurare

Pilonii și bărcile vor fi rebranduite, iar utilizatorii vor putea cumpăra bilte de pe aplicția Uber, alături de metodele existente, în condițiile în care oamenii caută alternative la trenuri și autobuze, în contextul epidemiei de coronavirus.

”Mulți londonezi caută noi mijloace de transport în oraș, în special când reiau navetă către serviciu”,  a declarat directorul Uber pentru nordul și estul Europei, Jamie Heywood.

Structura de propiretate a Thames Clippers nu se va schimba în cadrul acordului.

Uber este implicată în prezent în două procese majore în Marea Britanie.

În această lună, Uber își va apăra modelul de afaceri la Curtea Supremă, într-un caz referitor la drepturile angajaților.

Compania încearcă și să își redobândească licența de transport în Londra pentru serviciul său de taximetrie, într-un litigiu cu autoritatea de reglementare Transport for London (TfL), acest caz urmând să fie audiat în septembrie.

TfL acordă licențe și companiilor precum Thames Clippers, dar nu are vreun rol în parteneriale de tipul celui anunțat miercuri.

viewscnt
Afla mai multe despre
uber boat
uber
tamisa