Volkswagen poate cumpăra acțiuni Tesla

Volkswagen poate cumpăra acțiuni Tesla
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 22 aug 2019

CEO-ul Volkswagen Group, Herbert Diess, este interesat să cumpere acțiuni Tesla, potrivit publicației Manager Magazin, din Germania, care citează un top manager din companie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Astfel, șeful celei mai mari companii auto din lume ar putea profita de competențele celor de la Tesla în domeniul bateriilor și software, susțin cei de la publciația amintită. Mai mult, jurnaliștii amintesc că VW are și banii necesari pentru o eventuală tranzacție, însă o astfel de achiziție ar trebui să primească acceptul acționarilor majoritari al VW Group, familiile Porsche și Piech.

Mașinile staționate neregulamentar pe străzile principale din București, ridicate începând de săptămâna viitoare CITEȘTE ȘI Mașinile staționate neregulamentar pe străzile principale din București, ridicate începând de săptămâna viitoare

Pe de altă parte, revista germană a consultat un bancher cu legături cu compania germană care deține nu mai puțind e 12 mărci auto. Acesta a fost de părere că nu ar fi justificată achiziția de 30 de miliarde a întregii companii, ci ar fi suficienți programatorii Tesla.

Concluzia articolului Manager Magazin este că Volkswagen ar putea cumpăra doar un mic pachet de acțiuni, pentru început.

Ulterior apariției articolului, Herbert Diess, CEO VW Group, a transmis un comunicat prin care precizează că "speculația privind cumpărarea de acțiuni Tesla făcută de Manager Magazin este fără valoare". 

viewscnt
Afla mai multe despre
tesla
volkswagen actiuni tesla
herbert diess actiuni tesla