Bunnyshell lansează o nouă rundă de investiții

Bunnyshell lansează o nouă rundă de investiții

Alin Dobra, CEO Bunnyshell

Profit.ro
Profit.ro
scris 26 iul 2023

Bunnyshell, startup românesc Enterprise SaaS implicat în dezvoltarea software pentru echipe, lansează o nouă rundă de investiții, în valoare de 4 milioane euro. Investitorii existenți au alocat deja 3,5 milioane euro pentru această rundă, iar suma de 300.000 de euro este disponibilă pentru participarea investitorilor privați prin intermediul SeedBlink, platformă de finanțare pentru start-upurile tehnologice europene. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În primăvara anului trecut, Bunnyshell, specializat în tehnologie pentru infrastructura cloud, a finalizat o nouă rundă de investiții, tot în valoare de 4 milioane de dolari, alocată în principal pentru extinderea companiei pe piața din Statele Unite.

Tranzacția globală prin care activele Turner Broadcasting System sunt preluate de Warner Bros Discovery, din aprilie 2022 - parafată și în România CITEȘTE ȘI Tranzacția globală prin care activele Turner Broadcasting System sunt preluate de Warner Bros Discovery, din aprilie 2022 - parafată și în România

Povestea companiei a fost prezentată la Profit News TV.

Compania a asigurat acum deja o investiție de 3,5 milioane de euro de la Early Game Ventures (investitorul principal), Roca X, Marius Istrate și Ana Cincă.

Ticketul minim este de 2.500 de euro pentru persoanele fizice care doresc să devină acționari ai companiei, iar campania de finanțare va fi deschisă până la data de 17 august 2023.

Infuzia de capital va permite companiei Bunnyshell să-și accelereze creșterea vânzărilor pentru a deservi companiile din Fortune 100 și nu numai, precum și să alimenteze scalarea către etapa de creștere Series A.  

EXCLUSIV Tranzacție - TrustChain a preluat integral Ines Group, unul dintre cei mai mari operatori independenți de telecomunicații din România. \ CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Tranzacție - TrustChain a preluat integral Ines Group, unul dintre cei mai mari operatori independenți de telecomunicații din România. "Vrem să extindem serviciile IPTV la nivel național."

"Mai departe, ne propunem să ne consolidăm poziția pe piață, să ne extindem acoperirea către firmele Fortune 100 și să continuăm să ne îmbunătățim platforma în beneficiul clienților noștri", a declarat Alin Dobra, CEO Bunnyshell. 

viewscnt
Afla mai multe despre
bunnyshell
finantare