Complice.ro - cel mai bun an de până acum pe corporate

Complice.ro - cel mai bun an de până acum pe corporate

Oana Pascu, fondator Complice.ro

Profit.ro
Profit.ro
scris 7 feb 2024

Complice.ro, curator și furnizor de experiențe pentru persoane fizice și companii, încheie 2023 cu o cifră de afaceri de 850.000 euro, în creștere cu 98% față de 2022.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Dinamica pozitivă se datorează cu precădere segmentului corporate, unde Complice.ro marchează cel mai bun an de până acum. Pe segmentul rezidențial a înregistrat o creștere cu 50% a numărului de clienți. Experiența „zbor într-un simulator Boeing” a dominat în 2023 topul celor mai alese experiențe de către clienții Complice persoane fizice.

Numărul total de comenzi a crescut cu circa 40%, iar valoarea medie a comenzii a ajuns la 540 euro față de 390 euro în anul precedent.

Undă verde: ROCA Industry preia o nouă companie CITEȘTE ȘI Undă verde: ROCA Industry preia o nouă companie

„Ne-am propus pentru anul ce tocmai s-a încheiat să menținem un ritm accelerat de creștere a cifrei de afaceri și mizăm în continuare pe strategii de creștere care să ne ducă în 2024 peste pragul de 1 milion euro. Dezvoltarea portofoliului de opțiuni în regiune și la nivel de țară rămâne și în 2024 unul dintre obiectivele noastre”, precizează Oana Pascu, fondator Complice.ro.

Numărul de companii care au ales experiențele în strategia de recompensare, retenție și motivare a angajaților a crescut cu circa 20%, iar valoarea medie a comenzilor corporate a crescut de peste 2 ori ,până la 4.500 euro. Cele mai multe solicitări au venit de la companii din domeniile IT, retail si industrii creative, iar 80% dintre comenzi provin de la clienți recurenți.

viewscnt
Afla mai multe despre
complice.ro
cadouri
angajati