Edenred România are un nou Director General

Edenred România are un nou Director General
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 mar 2024

Görkem Oran a fost numit director general Edenred România, emitent de carduri, tichete și soluții pentru beneficii extra-salariale. Acesta îi succede Danei Sîntejudean, care a fost promovată în funcția de director zonal Edenred pentru Europa, Orientul Mijlociu și America Hispanică (EMEHA) începând cu 1 iulie 2023.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Edenred, liderul pieței de beneficii extrasalariale în România, anunță numirea lui Görkem Oran în funcția de director general Edenred România, începând cu data de 1 martie 2024. Principalele sale obiective sunt consolidarea poziției de lider a Edenred în industria de beneficii pentru angajați si dezvoltarea businessului, cu accent pe inovație și creșterea gradului de satisfacție a clienților din România”, anunță compania.

Grupul italian Prysmian se extinde în România CITEȘTE ȘI Grupul italian Prysmian se extinde în România

Cu peste 15 ani de experiență în vânzări, Görkem Oran s-a alăturat echipei Edenred Turcia în 2019 în calitate de chief sales officer. În 2022, a fost promovat în funcția de chief sales, partners and Payment System Officer, fiind responsabil pentru consolidarea poziției de lider a celei mai mari rețele de companii-client din industrie.

Görkem Oran este licențiat în Economie la Universitatea Koç și a obținut un MBA în Management la Universitatea Boğaziçi, Turcia. Și-a început cariera în 2007 ca specialist în vânzări în Grupul de Soluții Tehnologice din cadrul Hewlett Packard. În 2016, a fost numit director de vânzări la nivel național și a lucrat pentru aceeași companie până în 2019.

„Vom continua să dezvoltăm platforma digitală Edenred care conectează angajatorii, angajații, partenerii și comunitățile locale și care ne permite să oferim soluții care cresc rata de retenție a angajaților, îmbunătățesc puterea de cumpărare și bunăstarea acestora și contribuie la creșterea economiei locale. Scopul meu este să atingem ceea ce ne-am propus, în linie cu planul nostru strategic de dezvoltare până în 2025, și să rămânem axati pe inovare, un exemplu în acest sens fiind parteneriatul recent cu platforma de food delivery Glovo. Totodată, vom continua să investim în dezvoltarea tehnologică pentru extinderea și îmbunătățirea platformei noastre Benefit și în consolidarea inițiativelor de responsabilitate socială, în special programul FOOD”, a declarat Görkem Oran, director general Edenred România.

Görkem Oran îi succede Danei Sîntejudean, care a fost promovată în funcția de director zonal Edenred pentru Europa, Orientul Mijlociu și America Hispanică (EMEHA) începând cu 1 iulie 2023.

„În noul meu rol, am încredere că, împreună cu echipele din regiunea EMEHA, vom consolida poziția de lider a Edenred, prin extinderea și diversificarea portofoliului de soluții, cu focus pe progresul tehnologic și calitatea serviciilor și asigurând cea mai bună experiență digitală posibilă. Aștept cu nerăbdare să lucrez cu fiecare echipă, din fiecare regiune și țară, pentru a ne îndeplini obiectivele împreună. Sunt convinsă că pot conta pe sprijinul tuturor colegilor mei din cele 23 de țări pe care le coordonez, iar ei se pot baza pe energia și pasiunea mea pentru Edenred”, a declarat Dana Sîntejudean, Director Zonal Edenred pentru Europa, Orientul Mijlociu și America Hispanică (EMEHA).

Edenred este lider de piață ca platformă digitală pentru servicii și plăți și conectează 52 de milioane de utilizatori și 2 milioane de comercianți parteneri prin intermediul a 950.000 de clienți corporativi în 45 de țări.

Edenred oferă soluții de plată cu destinații specifice pentru alimentație (cardurile de masă), stimulente (carduri cadou, platforme dedicate angajaților), mobilitate (soluții multy-energy, mentenanță, taxe de drum, parcări și vouchere de transport) și plăți corporative (carduri de plată virtuale).

În 2022, grupul a gestionat un volum de afaceri de aproximativ 38 de miliarde de euro, efectuat, în principal, prin aplicații mobile, platforme online și carduri.

Edenred este cotată la bursa de valori Euronext Paris.

viewscnt
Afla mai multe despre
edenred românia
görkem oran