Hajdinjak, E.ON: Ne gândim să furnizăm și alte servicii, precum telefonie și Internet

Hajdinjak, E.ON: Ne gândim să furnizăm și alte servicii, precum telefonie și Internet
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 apr 2016

Furnizorul și distribuitorul de energie electrică și gaze E.ON România analizează intrarea pe alte piețe, precum furnizarea de telefonie și Internet, a declarat, marți, Frank Hajdinjak, directorul general al E.ON România, într-o conferință de presă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Acum avem în portofoliu, pe lângă energie electrică și gaze, furnizarea de servicii de asigurare, însă ne gândim și la alte produse pentru clienți. Ne gândim la multe direcții, de exemplu la modalități de încălzire, telefonie, Internet. Veți vedea multe produse venind de la noi", a precizat Hajdinjak.

Potrivit ultimelor tendințe, o companie de utilități tinde în prezent să ofere consumatorilor mai multe servicii, mergând chiar până la furnizarea gratuită a uneia dintre ele.

Spre exemplu, compania de cablu, Internet și telefonie RCS & RDS a intrat recent și pe piața de energie electrică, cu oferte pentru consumatorii casnici. Grupul a cerut și licență de distribuție a electricității, însă, din cauza unor bariere legislative, Autoritatea de Reglementare în Energie (ANRE) nu i-a acordat această licență. Drept urmare, compania a acționat în instanță Guvernul, ANRE, Ministerul Energiei, Ministerul Economiei, Electrica și Enel.

E.ON a intrat pe piața din România în 2005, când a achiziționat filiala de distribuție și furnizare a gazelor Distrigaz Nord, precum și filiala de distribuție și furnizare a energiei electrice Electrica Moldova.

Compania are peste 2,8 milioane de clienți în zona de nord a țării.

Sursa: Agerpres

viewscnt
Afla mai multe despre
frank hajdinjak
e.on