Patru bănci s-au înscris la licitația Electrica Furnizare pentru servicii de plată online a facturilor

Patru bănci s-au înscris la licitația Electrica Furnizare pentru servicii de plată online a facturilor
Adi Mosoianu
Adi Mosoianu
scris 4 nov 2015

BCR, Banca Transilvania, Garanti Bank și Raiffeisen au depus oferte la licitația organizată de Electrica Furnizare pentru achiziționarea de servicii de plată online a facturilor de energie electrică ale clienților companiei energetice.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Contractul scos la licitație de Electrica Furnizare are o valoare estimată de 1,47 milioane lei (TVA inclus) și durata de 12 luni.

Recent, Electrica Furnizare a decis să-și desființeze un număr de 30 de casierii din județele Sălaj, Maramureș, Cluj, Vrancea, Brașov, Mureș, Sibiu, Galați și Prahova.

Electrica Furnizare, subsidiară a Electrica SA, a fost înființată în 2011 prin fuziunea Electrica Furnizare Muntenia Nord, Electrica Furnizare Transilvania Nord și Electrica Furnizare Transilvania Sud și livrează energie electrică pentru circa 3,5 milioane de clienți, dintre care 44% sunt casnici.

Electrica Furnizare a terminat anul 2014 cu un profit net de 204,7 milioane lei, dublu față de cel înregistrat cu un an înainte, în condițiile în care cifra de afaceri a companiei a scăzut cu 15% față de 2013, la 4,01 miliarde lei.

În august, Enel Energie Muntenia a atribuit operatorului de încasare plăți PayPoint Services un contract pe un an în valoare de 3,8 milioane lei plus TVA pentru servicii de încasare a facturilor de curent electric ale consumatorilor Enel prin intermediul punctelor de plată din rețeaua PayPoint.

viewscnt
Afla mai multe despre
electrica furnizare
factura energie electrica
plata online factura curent
factura electronica